Idag..

..blir det av att gå och hälsa på Alvas förskola!! Det var sista dagen idag innan deras sommarstängning så det är verkligen i sista rycket vi är ute!!
Ska bli intresant! Sen ska vi dra oss mot fjugesta och gå igenom Anders mormor och morfars vind för att se o det finns något vi är intresserade av! De har ju sålt sitt hus och ska flytta in i en lägenet så det finns ganska mkt grejer de behöver bli av med om man säger så!

Vi måste även och lämna in våran kamera som vi köpt för blixten tar inte när det är mörkt och det blir ganska kassa bilder då! Men får se om vi hinner/orkar det iag, vi har nästa vecka på oss oxå!

Vi har iaf haft en underbar midsommar vecka i våran stuga vi hyrde! Fint väder och ett fantastiskt läge! Väldigt mkt knott och mygg men det får mata när man har både skog och sjö precis inpå. Barnen var ute hela tiden, och alla sov faktiskt bra! från ca 20-08 med vissa undantag! Slänger in några bilder från semestern här:


Alva med gudfar Kai!


Midsommarfina!


Skål med midsommarsnaps!


Starklar för lekar!


Carro försöker få fast slanten på ögat!


Petra är redo att köra!


Gott med glass!

Flera bilder kommer senare nu måste jag dra!!

Kommentarer
Postat av: Carro

Va det fint på förskolan?? kram

2010-07-04 @ 01:05:48
URL: http://felliam.wordpress.com
Postat av: Lollo

Ja då det var det! Eller man såg väl egentligen inte så mkt för de hade packat ihop mkt för de har inte sommaröppet men jag tror det blir kanon!!

2010-07-04 @ 20:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0