Home

Ja veckan på Gotland var helt fantastisk! Mycket vackert ställe den där ön. O sällskapet gjorde ju allt ännu bättre! Våra trogna vapendragare Petra, Kai och Tilde hur skulle man kunna ha en lyckad semester utan er???
En vecka kändes dock alldeles på tok för kort, en vecka till vore fan på sin plats=) Men men underbart är kort och sen var det bara hem till vardagen o jobbet som väntade. Men vi lever på minnena. Anders kom på sig själv igår när vi kollade på vädret, att ha kollade inte på hur vädret var här i Örebro utan han kollade hur det såg ut på Gotland=)
I fredags så kom även mina systrar Alice och Lina hit o sov kvar till söndagen. Mycket mysigt!
Vi var även iväg en sväng till huset o tog en titt hur det såg ut! Vi fick inga nycklar tyvärr då tjejen som bodde där innan inte hade städat än o sen skulle de byta ut låsen så när det e gjort får vi våra nycklar! Dock så fick vi en nyckel till garaget så vi får börja ställa in saker där! Så denna titt på huset så gick vi och kollade mer praktiska saker typ vilket rum är störst, finns det mycket eluttag, förvaringsplats, torktumlare, många skåp i köket, ismaskin, färger på väggarna och var sitter antenn uttaget i vardagsrummet=) Och vi är nöjda med allt! Alva kommer få det största rummet och vi det näst största. Det 3 rummet får fungera som gästrum!
Nu kommer snart Petra och Tilde hit och ska dricka kaffe! Men ska lägga in lite bilder oxå tänkte jag så börjar med det lite smått nu!

 
Vårt hus! Eller ja det vi får hyra iaf=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0