Sakta men säkert

Idag har vi äntligen börjat packa lite. Med betoning på lite. Men har iaf packat ner alla böcker o så tömt skåpen ovanpå kyl och frys plus att vi vart iväg till tippen en sväng med porslin o glas o gamla dammsugaren o lite sånt.
Så nu när vi kom hem så blev det att göra välling till Alva o lägga henne, Anders gjorde ordning äggmackor till lunch, fy det vill inte jag ha! Så nu landa vi i soffan en stund. Men ska ta och packa ner alla dvd filmer iaf och även kanske rensa ut bland tallrikar och glas för man behöver ej ha allt kvar i skåpen räcker att bara ha några.
Ja så det är väl vad som står på schemat. Massa roligt som sig bör när man har ledig helg hehe. Hoppas på att vi får nycklarna snart iaf för då kan man börja köra bort mer grejer. Nu har vi visserligen garaget att ställa saker i men man vill ju gärna ha in grejerna i huset fö då kan man ju lika gärna packa upp tallrikar o glas i skåpen så slipper man ta allt sånt sen den dagen vi väl flyttar! Måste tvätta fönster oxå... Köksfönstren ser verkligen för jävliga ut. Nej en städfirma vore fan jävligt nice alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0