Det tar sig!

JA!!!!! För det är en del som hänt sen sist jag skrev! Och det bästa tar jag sist=)
Vi har köpt radhus!!!! I Mellringe. 4 rok, 106 kvm, inglasad altan och det bästa av allt: Det är vårt=)
Lite bilder dyker upp längre ner i inlägget! Vi är så oerhört lyckliga över detta så ni anar inte! Eller jo de flesta av mina läsare anar nog det;) 4 jan går flyttlasset så det blir 1 mån prick innan bebis förväntas titta ut=) Förhoppningsvis kanske flytten gör att denna lilla parvel kommer ut fortare än Alva hehe! Så 2 flyttar på loppet av 5 månader, jo jag tackar jag! Men denna gång känns inte tanken på att packa o städa lika jobbig! Kanske med tanke på att vi har många kartonger hemma och att en del redan är nerpackat. Städning slapp vi ju sist men denna gång kommer vi ej ha råd att ta flyttstäd iom att huset är mkt större så blir kostnad MKT högre, drygt 3600 kr o det är det inte värt. Med tanke på att vi hinner inte skita ner så mkt på några månader så kommer det nog gå bra! Lite typiskt är det ju oxå att vi ska flytta till ett comhem hus och vi just bundit upp oss hos bredbandsbolaget i 2 år haha men men det gör inte ett dugg känner vi! Paret vi köper radhuset av verkar kanon bra, första intrycket av dom var klockrent! Vi får komma och kolla hur ofta och när vi vill, kommer vi efter 16:30 har vi deras dotter som kan underhålla Alva om vi vill kolla i lugn och ro för hon älskar barn=) Så ALLT känns verkligen så bra!
Bilderna är tagna ur foldern så därför lite kass kvalitet men ändå=)

Lite bilder ur alla rum. I köket finns inbyggd tv i väggen vid matbordet. I hallen finns det inbyggd stor garderob med spegelglas dörrar. I badrummet en ångdusch med radio och div funktioner!


Entrén!


Baksidan med inglasade altanen. Har ett jättefint äppelträd oxå=)

Så småningom kommer det bli att vi tapetserar om rummen men som det är nu så känner vi att de tapeter som är duger bra att bo i, även om det inte riktigt är våran smak! Men var sak har sin tid och tro mig, här kommer vi att bo längre än 5 mån och tom längre än 2 år som är vårat rekord att bo i en o samma lägenhet hehe=)
Gudarna ska veta att vi hade tur som fick köpa det! Vi hade nämligen lånelöfte upp till 900 tusen. La ett bud på 880. En annan budgivare la 900 så vi insåg ju att de va kört. MEN! Säljarna ville skriva kontrakt så fort som möjligt, redan morgonen efter som var en lördag och det kunde inte den budgivaren som la bud över oss! Så vi fick det trots att vi la 20 tusen mindre=) Det var visst meningen att vi skulle ha detta!

I måndags så operareade jag mig! Karpaltunnelsyndrom i höger hand! Tycker ni 10 min är lång tid? Nej tyckte inte jag heller TILLS jag satt och skulle tvätta en och samma arm i 10 minuter. Då är det väääldigt lång tid haha. Bedövningen gjorde skitont men inte operationen(som tur är). Dock så är det jävligt obehagligt att liksom känna hur de skär av ledbanden i handen eftersom bedövningen endast tar bort smärtan, du känner ju fortfarande att de gör nåt i armen. Men det tog 15-20 min sen var det klart! På kvällen hade jag riktigt ont men sov riktigt bra iaf! Igår hjälpte Anders mig med att knäppa Bh:n o att dra åt snörningen på min sko. Idag har jag knäppt bh:n själv och använt höger handen en hel del. Satt upp håret och lite så. Snabb läkning=) Tror jag har bra läk kött över huvudtaget. Jag menar efter förlossningen med Alva där jag brast en hel del och fick brodera ihop mitt stackars underliv och ändå kände mig bra efter 2 veckor, när en del har problem i flera år säger ganska mycket! Ska till och med få gå på samtal på specialist MVC för att diskutera förlossningssätt hur nästa bebis ska förlösas med tanke på förlossningen med Alva. Hmm jag vill verkligen föda vaginalt! Men huvudsaken är ju att bebis kommer ut hel och ordentligt så blir det snitt så blir det!
Och med tanke på vilken underbar unge som kom ut sist så längtar jag bara till nästa oavsett hur den ploppar ut=)






Det är skrik och bråk när hon ska få kläder på sig och sen vägrar hon ta av sig! Annars brukar vi inte ha stickad tröja och mössa inomhus=)


Snodde min iphone och här hittade jag henne, på badrumsgolvet, spelade angry birds! 30-40 min satt hon!


Jag och min bandagerade höger hand!

SÅÅÅ vad mer?? Sist med absolut inte minst,  igår kl 08:46 så föddes Tildes lillebror! En sjukt söt "liten"gosse på 5010 gram och 52 centimeter lång! Helt otrolig insats av Petra, och även av hennes Kai! Tillsammans klarar ni allt! Nu längtar vi efter er allihopa och vi hoppas ni får åka hem fort=) Det är minsann inga lättviktare ni producerar men det blir ju bara mer att älska!   Puss på er!!!


Kommentarer
Postat av: Petra

Tack gumman:) Gulligt skrivet!:)

2011-09-28 @ 16:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0