Torsdag eftermidddag

Mmm sitter och samlar ork till att ta tag i disken!
Hade först tänkt att lämna den till Anders men har inte hjärta att göra det! Jag åkte o hämtade honom från jobbet o körde honom till gymet där han håller på och hjälper sin bror med träningen! Han ska sen gå hem vilket tar en halvtimme och då vill jag inte att han ska få ställa sig vid diskbänken det första han gör medans ja bara suttit o latat mig!
Idag blir det fiskpinnar med potatismos och remouladsås tror ja allt!
Har skrivit massa intresseanmälningar till privata fastighetsägare! Vi vill så gärna köpa vårt eget men det kommer nog inte funka! Svårt att få lån i dessa dagar på så stora pengar! Måste låna iaf lite pengar till en större bil men det ska nog inte bli några problems!
Haha nu ska Petra snart iväg med en jobbarkompis till henne på nåt möte där de ska prata om pension! Fan skulle gett mkt för att kunna vara en fluga på väggen o titta på Petra o se henne se väääldigt intresserad ut som jag säkert tror hon är! haha!
Nej nu måste jag ta tag i disken!!

Höst!!

Oj oj nu är det länge sedan jag skrev här! MYCKET har hänt!
Vi har haft våran semester i Tunisien! I ärlighetens namn så kunde det varit mycket bättre men det dög väl. Men ville att det skulle bli kanon men det blev det inte tyvärr.. Inte allt men vissa saker är helt oförglömliga!
Kommit igång och jobbat och det känns bra! Det är väldigt lugnt nu på jobbet. Ska strax iväg på en trafiksäkerhetsutbildning. Inte spec kul men alla måste gå den och from nästa år så kommer det att kosta 1500 kr för att gå så lika bra att passa på nu när det är gratis!
Annars leker livet! Jag och Barse planerar framtiden och bara längtar!
 Nej nu hinner ja inte mer måste gå bortåt Petras jobb! Hon ska oxå gå på utbildningen så det e ju riktigt skönt!
Tjolahopp

RSS 2.0