Tänker lite

på vilken tur vi har haft med Alva.
Hon har verkligen varit ett mönster barn. Visst hon har varit otroligt mammig en längre period och det har varit lite påfrestande men det är ju ingenting!! Man läser och hör om föräldrar som inte sovit på en vecka pga av kolik barn! Som får kämpa med amning, matning, förstoppningar, barnsjukdomar, etc etc.

Att få barn är inte alltid en dans på rosor. Det kan vara jävligt jobbigt! Kollade lite på 16 and pregnant förut. Nu har USA visserligen inte fri abort som vi i sverige har men jag undrar hur fan de tänker när de skaffar barn så unga!!! Och då är det egentligen inget illa menat mot unga föräldrar, de kan nog bli minst lika bra föräldrar. Men hur tänker man när man inte har gått ur skolan ens, har ingen utbildning, inget jobb och ska föda fram ett barn på det?? Vad ger det för trygghet? Fatta ett barn kostar i genomsnitt 1 miljon kr fram till dess 18 års dag! Bidrag finns men de räcker ju faktiskt inte!

Va ville jag med detta inlägg då tro.. Inget egentligen. Men blir så upprörd när ja ser program som 16 and pregnant, unga mödrar och dylikt. Det är ett liv det handlar om, innan man tar beslutet att föda fram det, se till att ha förutsättningarna för att kunna ge det ett bra liv!
Kommentarer
Postat av: petra

det har du helt o håller rätt i... man ska inte bara skaffa ett barn hur som helst man måste kunna ta hand om det kunna försörja det..och visst fan är det tufft ibland...alla har ju som sagt inte samma tur som vi har haft det...visst att vi gnällt över alla nätter vi måste gå upp osv....men som sagt tänk då de som har ont osv....peppar peppar

2010-07-07 @ 21:37:29
Postat av: Lollo

Men så har ju våra barn de bästa föräldrarna med;) Nää men vi har haft sjuk tur!

2010-07-07 @ 21:51:20
Postat av: petra

haha...ja det har vi:)

2010-07-07 @ 22:09:05
Postat av: Helena

Vad bra skrivet! Det var rolig läsning! Ni är de bästaste mammorna! (= Nu drar jag snart till Gotland, ett annorlunda land.Kram

2010-07-17 @ 15:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0