Fullt ös

Ja denna vecka har bara flygit förbi!! Åkte till vingåker i söndags efter att jag slutat jobba. Sov där ett par timmar innan jag och Anders drog mot Ullared kl 04:00. Kom fram typ 08:30 tror jag! In shoppa järnet, ut till bilen o lasta in kassar för att sedan gå in i varuhuset igen=) Men fler än 2 vändor blev det inte. Lite drygt 6000 kr fattigare men många saker rikare begav vi oss hem vid två tiden. Kom fram till vingåker runt halv sju, plockade upp Alva som hade kräkts en gång på morgonen och drog hem mot Örebro. I hampetorp började Alva spy massa igen och herre min skapare vad det stank i bilen. Stackars lilla gumman fick sitta i nerkräkta kläder men vad ska man göra? Vill inte gärna byta kläder när det är minusgrader ute och hon iaf komma spy mer. Kom hem tillsist iaf och då åkte hon i badet! Dagen efter kräktes hon mer o några dagar senare kom jag in i hennes rum på morgonen och då hade hon haft diarré så fick bädda om i hela sängen=( Men nu är hon pigg igen, äter dock inte som hon ska men det kommer nog igång det med snart.

I onsdags tror jag det va så bakade jag hallongrottor och tigerkaka. Idag bakade jag kanelbullar. Fy fan vad jag hatar att baka. Eller det är värst innan man börjar men när man väl står o knådar degen så är det inte så farligt. Men nu kommer jag nog inte baka på ett bra tag. Anders fyller år imorrn och vi ska ha lite kalas för hans släkt så då vill man gärna bjuda på lite hembakat!

Igår var jag och Anders och Anders syskon iväg och åt mat på La Pampa. Jag åt grillspett med oxfilé, lök och paprika med potatisgratäng. MUMS säger jag bara! När vi hade ätit drog vi vidare till strike och bowlade! Det var mkt trevligt! Haha höll på att garva ihjäl mig åt Carros kommentarer. Rapp i käften, det verkar vara ett släktdrag hos familjen Jonsson;)

Var hemma vid kvart i tolv igen. Anders mamma och pappa var hemma och passade Alva.
Så idag har jag varit såååå trött! Lite bakis med. Men mest trött. Och så visste jag att jag hade de där jävla kanelbullarna att baka med. Satt och stirrade på receptet i typ 15 minuter i hopp om att bullarna skulle bakas av sig självt men icke sa nicke.

Nu sitter jag iaf i soffan och är ganska nöjd att jag hunnit med det mesta. Men så är det ju så att jag glömt(inte orkat) hämtat ut Anders present som är på posten. Så får helt enkelt hinna med det imorrn innan eller efter städningen!!!!!! Kollar på någon fånig film om en mamma med 3 döttrar. Men det är ju bara skit på tv så har inte mkt att välja på. Anders ligger i sängen och kollar på fotboll och Alva la sig för typ 10 min sen! Hon har varit kanonpigg så hon fick vara uppe och busa med oss. Inatt ska vi vrida tillbaka klockan oxå! Funderar på om jag orkar stoppa i mig lite chips med dip. Förut åt jag alltid ostbågar med dip men har nu ändrat mig till chips! 

Nää nu ska jag nog ut i köket o rota i skåpen!

Gaaaaaaaahh!!

Beslutsångest!! Criminal Minds börjar ikväll kl 21! Men det är säsong 6 och jag har inte sett  säsong 5 ju!!!!!! Hur fan ska jag göra nu???

Woho!!!!

Äntligen så funkar det att ladda upp bilder igen=) Har formaterat om en del av bilderna men långt ifrån alla för det tar låååång tid men nu kan jag iaf lägga in några stycken!
Idag är det min lediga dag och jag fick sova till kl 10:30. Tack Alva!! Jobbar sen hela helgen. Slutar halv fem på sönd och då beger vi oss till Vingåker direkt för att sova där ett par timmar innan jag och Anders drar till ULLARED!!!!! Då ska iaf de flesta klappar inhandlas. Alva får vara hemma hos mormor och leka lite.


 Nu måste jag på toa... och nu är jag tillbaka! Fått lite post, ska se vad det kan vara. En räkning på 1006 kr för barnomsorg och ett brev från skatteverket att de vill ha lägenhetsnumret. Får väl gå in o fixa det här på internet det är nog enklast.

I eftermiddag när Anders slutat jobbet ska vi upp till gröna grodan och äta lite=) Petra, Kai och Tilde skulle oxå följa med så det blir supernice!!

Börjar att bli lite förkyld med känner jag.. Satte precis mobilen på laddning i sovrummet för det funkar inte att ladda min mobil i nåt annat rum här, den e lite knäpp och när jag precis satte mig i soffan så kom ett mess! Ska ta o läsa det strax men slänger in lite bilder först!! Det blir nog lite bilder från i somras, ska se till att formatera om de nyaste från när Tilde var här hos oss och sov kvar så snart jag kan!!




Hemma hos gammelmormor och gamelmorfar!


Fin med kräftskive-hatten på!!


Kusinerna Jacob och Viveca!


Fina jordgubbströjan som gammelmormor har stickat!


Kräftskiva med hela min familj!




Alva och moster Wilmah


Tisnar kräftor! Mums!!


"Bonus"pappa, pappa och bror! O lite dricka=)
















Lite trött!


Bläää

Blir hemma från jobb och dagis idag! Alvas ögon var HELT igenmurade nu på morgonen igen, så vill inte chansa att ta henne till dagis. Hon har haft ögonfluss sen förra lördagen men hon har haft sina "bättre" dagar. I torsdags så var hennes ögon geggiga på morgonen men vi chansade och tog henne till dagis och det slutade med att Anders fick hämta henne kl 10 så idag blir vi hemma! Ska ringa vc oxå och se vad de säger om vi får komma ner så de får undersöka henne så vi kan få bukt med detta nån gång!

Men hatar att ringa jobbet och säga att man inte kommer! Förra veckan så jobade jag och en som skulle komma och jobba, hon kom aldrig. Men vi klarade oss på 5 och jag såg att de skulle vara sju nu på morgonen, såvida ingen är i en annan hemtjänst grupp eller så men det borde ej bli några problem hoppas jag=(

Igår eftermiddag och kväll busade Alva och Tilde järnet, så himla kul men hoppas lilla Tilde klarar sina ögon nu..
Vi var och åt kebab med Petra, Kai och Tilde och barnen busade och hade jättekul. Sen åkte vi alla hem till Petra o Kai, pappor och barn höll sig hemma och jag och Petra gick ut på promenad! Så himla skönt var det. De ska ju flytta till hus här snart, det blir kanon=) Liiiiite avundsjuk måste jag erkänna! Skulle behöva lägga över alla bilder ifrån våran kamera till datan eftersom minneskortet är heeeelt fullt! Hoppas de är i rätt format så jag kan ladda upp dom här på bloggen för det har jag inte kunnat den sista tiden.

På återseende!

tjuuu

Jahaja då satt man här igen efter att ha uppdaterat lika dåligt som vanligt. Därmed så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag skrev sist så kan bli samma som sist men det tvivlar jag på=)
Alva är på bättringsvägen, hon fick en ögonfluss i lördags men jag pratade med dagis idag och hon var välkommen imorrn! 2 stycken tänder har ploppat upp oxå så hon har varit febrig. Så nu måste vi vara noga med tandborstningen!! Nu kommer hon här med napp och snuttis och ska sitta hos mig i soffan.



Ikväll ska jag på spinning! Var iväg första gången förra onsdagen och det var jättekul! Och jag hade jätteont mellan benen i ett par dagar efteråt! Men det var det värt. Det är så himla skönt efteråt när man svettats och ansträngt sig ordentligt! Ska köra med Malin ikväll trots at hon orkar medel pass, själv kör jag bas pass och det passar mig perfekt just nu iaf men förhoppningsvis så kommer jag ju orka mer om ett tag så då kliver jag nog upp på medel.



På fredag åke vi till vingåker och blir kvar hela helgen. Så vi sover hemma hos mamma med fam på fredagen och på lördagen ska vi fira Wilmah i efterskott plus att pappa o dom skulle få besök på kvällen så man tar sig nog lite att dricka och sover kvar till på söndag! Det blir trevligt! Bra för Alva att få träffa alla sina morfäder, mormödrar, mostrar och morbröder igen!


Den 25 oktober planerar jag och Anders att fara till Ullared och shoppa loss=) Mest julklappar såklart men även lite till hemmet. Eller hur baby?? Under tiden får Alva vara hemma hos mormor med familj och bli bortskämd. Är rädd att det kommer vara mkt folk eftersom det är löningsdag men det är då jag är ledig och dt funkade med barnvakt så vi får bita ihop helt enkelt.  Det var meningen att vi skulle åka med Petra och Kai från början men sen fick de lite andra storslagna planer så vi far ensamma;)



Funderar på vad man ska laga till för mat ikväll.. Eller de tankarna överlåter jag kanske till Anders så får han laga maten hehe. Jag kommer ju inte äta förrän halv åtta typ iaf! Haha Alva är inne i en period nu där hon ska pussa och krama på ALLT! Varje gång vi byter blöja får fiskarna som hänger över skötbordet både pussar och kramar, hon pussar tallrikar, sängbord, skåp, gosedjur, mamma, pappa, skedar, kuddar, skåp, sina nappar och nu fick min mobil en kram! Goseungen=)



Hon är inte heller lika rädd för dammsugaren, hon gråter fortfarande men är inte hysterisk som hon var förut. Det gillar vi.
Den 1 nov börjar Anders på sitt nya jobb på Atlas copco som ligger vid gustavsvik, alltså bara ett par minuter hemifrån. 1 års provanställning till att börja med så får vi hoppas på ett fast jobb efter det! Nej nu ska jag gosa med Alva!!
Tja´rå

Video time=)


Lite klipp jag hittade från min mobil! En liiiiten tjej=)

RSS 2.0