Jösses!

Vart helt knäppt förra inlägg. Bilderna på Tilde kom aldrig fram men det gjorde de tydligen visst fast ja inte såg dom! Så hon fick inleda mitt inlägg:D

Lördagskväll!

Sitter nu med datan i knät och har melodifestivalen på tvn! Alva har gått och lagt sig och Anders är på lagfest. Har faktiskt beställt en pizza som jag kommer få hemleverarad om ca 55 minuter. Mums:)
Skulle egentligen åkt till Björkhaga och umgåtts med Petra, Kai, Tilde, Patrik, Carro, Liam och Felicia. Men det började snöa massa så kände inte för att ge mig ut på vägarna, plus att Alva fick feber ikväll igen. Inte länge sen hon hade, men det är nog pga av hennes 2 små tänder som hon nu äntligen har fått! Hon hade bara 38 grader men det är nog för att hon ska bli kinkig så skönast att vara hemma då.

Var länge sen jag skrev nu tror jag så vet inte vad jag skrev i mitt senaste inlägg:)
Har varit i vingåker från tis-fre denna veckan! Mkt trevligt. Alva har fått en lära-gå-vagn som hon är jätteduktig att gå med. Fast hon gillar mest att man kör runt på henne när hon sitter i den:)

Den 27 mars så ska jag på återträff med högstadiet! Ska bli kul. Den är på statt i katrineholm och där har jag inte varit på evigheter! Så den 15 mars ska jag till Lisa så hon får fixa håret på mig! Har sagt att hon får fria händer så bir spännande att se hur jag ser ut efter det besöket:)

Nej nu ska jag klicka in lite bilder stället för att skriva! Tack och hej!!







Nu är det fredagsmyyyys

Alva sover, Anders moffar godis och jar surfar runt lite på intranätet!
Okej, jag erkänner, jag har oxå moffat godis. Fast inte lika mkt som Anders.
Idag åt vi jordärtskock soppa. Det var inte gott. Salladen till var god men med stark eftersmak. Det kom för mkt svartpeppar i dressingen:) Så därför tänker ja göra oss lite varma mackor. De ska vi äta till "solsidan" som börjar kl 21:30.
Imorrn ska vi till Petra och Kai och Tilde och kolla melodifestival med ett glas vin till. (eller 2,3)
Det ska bli mkt trevligt. Petra och co ska till hennes morbror Kennet innan och äta massa god mat. Funderar på om man ska be henne ta med en doggybag hem till mig och Anders;)
Idag har Alva ramlat och slagit sig. Så hon har ett blåmärke på kinden och ett skrapsår ovanför. Plus att hon rivit sig på näsan! Men lika glad för det är hon, men gladast är nog räven!
Nu är Anders godis hink slut och jag har mer än halva kvar i min HAHAHAHA. Fast...får nog gömma min nu har jag en känsla av.
Nää men om jag ska ta o göra i ordning mina mackor kanske. Fast sitter väldigt bra i soffan just nu. Jag sitter på den enda platsen i soffan som är skön att sitta på. Helt nersutten så man sjunker när till golvet typ. Reser jag mig så kanske platsen är borta tills jag kommer tillbaka. Å andra sidan är Anders för slö för att orka ta min plats så det är nog lugnt.
Usch vart trött nu. Nää nu ska jag resa på mig!

förkylningsdags för oss!

Jajemän. Alva är så sjukt snorig och hostig, och jag känner att det är på G att bryta ut på mig med.
Inatt har hon hostat hela natten! Blivit kanske 2-3 timmars sömn bara. Underbart!
Och det var ju såklart idag som vi skulle ha mamma/bebis träff, men nu missar vi det för 4 gången.
Så himla surt, men vad ska man göra?

Fick hem Linas matkasse i måndags med! Så i tisdags så åt vi chicken chutney med matvete och physalis sallad! Det var gott! Igår åt vi kikärtsbiffar i liba bröd med grönsaker. Det var inte gott! Kikärter är så jävla vidrigt!
Men idag så blir det god mat, det blir wallenbergare!! Det e gott iaf! O imorrn ska vi äta jordärtskocks soppa haha det kan ju bli intressant! Nej nu måste jag ta hand om Alva som dunkar huvudet i bordet:)
På återseende!

måndag

1/2 redan. Tiden går fort fort. I helgen så var vi i vingåker och käkade middag o bärsa lite. Jag och mamma höll igång längst, kom väl i säng runt 6 typ haha. Inte bra när man har småbarn.
Nu har Petra och Kajan flyttat oxå. De har fått det jättefint i lägenheten. Lilla Tildes rum är jättemysigt!!

Var på BVC idag och vägde Alva. 9050 gram och 72 cm lång. Hon följer sin kurva så fint så.
Efter BVC så åkte vi upp till Petra och Tilde. Vi var ute och gick i 1½ timme, det var skönt! Haha Petra fick ett riktigt träningspass med tanke på att hennes barnvagn inte är den bästa att köra med i massa snö;)

Idag fick vi även hem första kassen med mat från Linas matkasse! Haha ganska spännande maträtter. Imorrn tex ska vi äta kycklingfilé med matvete och physalis sallad. En annan dag blir det kikärtsbiffar med pita bröd och matvete sallad. På fredag ska vi äta jordärtskockssoppa med kalkonbröst och sallad. Så som sagt det kan bli intressant detta.

Sitter nu och väntar på att paradise ska börja. Anders är och tränar fotboll och Alva sover. Hon har vart väldigt orolig ikväll så vi får väl se hur natten blir. Nää nu orkar ja inte skriva mer!! 

RSS 2.0