Fuck

Får inte nyckeln förrän på månd. Så idag har jag vart en bitter*biiip*, men det har släppt lite nu men är iaf trött på att allt ska ta sån tid! Blääää!!!!


Det verkar

som om vi kanske kan få nyckeln idag. Huset är iaf färdigstädat så det e väl bara om de har bytt lås eller inte som det hänger på!
Anders ska ringa o prata med honom om en stund! Alva stängde precis av tvn och kommer med sina skor så vet inte vad hon har planerat riktigt, själv börjar jag bli lite lunch sugen. Blir korv med bröd till lunch idag. Vi hade egentligen tänkt att åka iväg o grilla korven men med tanke på vädret så skippar vi det=) Och är det så att vi får nycklarna så kommer vi fara till huset o packa upp kartonger! Så nu håller vi tummarna=)

Juhupp

Idag så har vi fått iväg lite flera kartonger till garaget. Nu har vi bara en kvar och packa i så det vore ju jäkligt bra om vi kunde få nyckeln snart så kan man åka o packa upp de kartongerna som vi kört dit och ta med dom hem igen för att packa ännu mer! Men verkar gå segt det dära. Men gick o gluttade in genom fönstrena och nu har de iaf fått bort möblerna som stod där inne och städningen verkar vara igång. Så till helgen hoppas jag VERKLIGEN på att vi får nycklarna! Måste dit o mäta lite oxå för att rummena är inte så där skiitstora så jag är orolig att våran säng med säng bord är för bred. Eller den borde fan inte kunna vara det men med bara ögonmåttet att gå på så tycker jag det känns tight men vi får se. På sönd åker vi ju liksom till Mullis oxå o ska bo kvar där till ons eller tors och ta hand om Gismo och Dino så halva nästa vecka kommer ju försvinna med att köra grejer.. Blää hatar när det blir lite såhär stressigt.
Idag kommer det bli en rätt sen middag, precis som igår. Vi ska äta krämig vitlökslax så vi ska strax åka till affären, bara filmen Anders tittar på som ska ta slut först. Allt blir lite förskjutet när vi är lediga båda två=) Sen frukost, sen lunch och sen middag. Vi väckte Alva kl 17 idag då hade hon sovit i 2,5 timme så henne lär vi inte få i säng förrän sent ikväll, men hey det är ju semester=)


=)

Det blev inte falukorv utan pommes, kyckling o sås istället! Mycket godare!

falukorv

Anders vill att vi ska äta falukorv till middag idag. Det vill inte jag. Inte alls sugen på det. Kanske för att vi ätit det 3 ggr på 6 dagar.

Flashback

Anders for just iväg med ett lass kartonger som han ska ställa in i garaget till huset. Poff flög man 2 år tillbaka i tiden när vi höll på att flytta från Örnsro och hit till denna lägenhet. Vad vi kämpade! Eller vi och vi, Anders var helt otrolig. Jag gick höggravid och kunde självklart packa och även köra bort lite jag med men jag kunde inte bära så mkt för magen var liksom i vägen, men jag gjorde verkligen så gott jag kunde. Så han och jag flyttade i princip hela bohaget ensamma, förutom på just flyttdagen då kom Micke med en polare och en liten lastbil och även Oskar kom en sväng och hjälpte till med dom stora grejerna typ köksmöbler, säng, madrasser, tv apparater och vardagsrumsbord.
Jag var då relativt nyförlöst så jag och lilla bebis Alva låg på ett överkast på golvet i gamla lägenheten och väntade på att allt skulle bli klart så vi kunde åka hem till nya lyan för att plocka i ordning allt. Minns att man kände sig så himla slö på nåt vis för att Anders fick göra så sjukt mkt själv, men haha va fan, när man har en bebis på en vecka, känslan av att vara sönderbombad mellan benen och tuttar som läcker om de inte får bli tömda med jämna mellanrum så kan jag nu i efterhand känna att jag kanske kunde få ta det lite lugnt just den dagen. Sen hade man ju flyttstäden kvar oxå men den tog Anders syster Louise och hennes vän hand om tack o lov, vi behövde bara göra vissa åtgärder efteråt så det var skönt. Fast då hade jag o Anders börjat städa allteftersom så det var mkt gjort redan. Tack o lov att vi slipper den denna gången!

Så dagens tips är väl egentligen att försök att tajma in så ni inte flyttar under tiden som ni är höggravida eller nyförlösta för det e fan riktigt jobbigt=)

I väntas tider!

Jepp väntar på att Anders och Alva ska komma hem. De tog en promenad upp till affären för att införskaffa mjölk och juice till våran något sena frulle=) Men vi gillar sena frukostar i våran familj!
Alva vaknade kl 7 och fick då lite välling eftersom vi inte hade nåt drickbart hemma så låg vi i soffan och kollade på pippi och myste lite! Pippi är nämligen nya favoriten nu! Vem kan det komma från? Hmmm=)
Så jag har tagit fram smör, pålägg, grönsaker och laddat hurran så nu får de gärna komma!

Nu har vi semester oxå!! Såååå himla skönt det är! Jobbade i fredags och när jag kom hem så packade i och for iväg till vingåker och bodde hemma hos mamma med familj 3 nätter. I söndags så åkte jag, Anders, Alva, mamma och Lina till Söderköping och åt massa glass och åkte tuffe tåget runt i stan!

Idag så står det på menyn att vi ska ta en sväng ut till marieberg för Anders glömde sin tele laddare i vingåker men som tur var så skulle mamma o co till marieberg idag så då tar de med den dit! Hmm vad mer ska göras.. Vi skulle fixa stämpel av dagis för att Anders vabbade i fredags o det har han redan fixat plus att han hunnit fixa o prata med finfast så att vi kan dela upp hyran på 2 månader. Sen lärdet väl bli ännu mera packa skulle jag tro! Det behövs! Hoppas vi får nyckeln till huset i veckan så att vi kan åka dit och lasta ur kartonger o ta med dom hem igen så vi kan packa mer=)

Funderar på vad det kommer bli för väder idag, imorse när vi klev upp var det strålade sol o blå himmel men nu börjar det bli ganska molnigt tycker jag.

Nähä om man ska ta o klä sig lite kanske och bli lite anständig till frukosten!

Bajjbajj

Närmar sig...

Bara en jobbvecka kvar sen är det SEMESTER!!!! Ska bli så oerhört skönt! Har ju tusen grejer som skall göras så som packa o förhoppningsvis så får vi nycklarna snart till huset så vi kan börja flytta in saker, då får man mer ordning här hemma oxå o slipper ha kartonger stå. Ja har nu precis lagt mig, Anders kollar på fotboll men kmr nog nu med tror jag. Har lite ungdomar som går utanför fönstret o skränar men så länge de bara går förbi o inte börjar karta på stuprören eller balkongen får man väl vara nöjd! Imorrn är det upp tidigt som gäller:( o på tisd och onsd med men på tors så blir det sovmorgon:) och sen e det fredag och sista jobbdagen innan semestern. Blir väl att åka till Vingåker nån dag då kanske innan mamma börjar jobba igen. Nej nu orkar ja inte skriva mer ska kolla hur vädret blir imorrn!! Tack och god natt!!

Sakta men säkert

Idag har vi äntligen börjat packa lite. Med betoning på lite. Men har iaf packat ner alla böcker o så tömt skåpen ovanpå kyl och frys plus att vi vart iväg till tippen en sväng med porslin o glas o gamla dammsugaren o lite sånt.
Så nu när vi kom hem så blev det att göra välling till Alva o lägga henne, Anders gjorde ordning äggmackor till lunch, fy det vill inte jag ha! Så nu landa vi i soffan en stund. Men ska ta och packa ner alla dvd filmer iaf och även kanske rensa ut bland tallrikar och glas för man behöver ej ha allt kvar i skåpen räcker att bara ha några.
Ja så det är väl vad som står på schemat. Massa roligt som sig bör när man har ledig helg hehe. Hoppas på att vi får nycklarna snart iaf för då kan man börja köra bort mer grejer. Nu har vi visserligen garaget att ställa saker i men man vill ju gärna ha in grejerna i huset fö då kan man ju lika gärna packa upp tallrikar o glas i skåpen så slipper man ta allt sånt sen den dagen vi väl flyttar! Måste tvätta fönster oxå... Köksfönstren ser verkligen för jävliga ut. Nej en städfirma vore fan jävligt nice alltså!

o så

vill jag säga tack Petra för att du bäddade ordning sängen som våra ungpaltar haft kul i=)
Tack överhuvudtaget för att du finns, du e bäst! 21 år tillsammans e fan inte illa pinkat!

Fortsätter skriva lite mer nu när besöken har åkt, känns så otrevligt att knappa på datan när dom e här liksom hehe!
Ska snart kasta Alva i säng för sin förmiddagslur o då ska jag kolla på de få criminal minds avsnitt jag har kvar! Ska fixa adressändring oxå. Borde börja packa lite o även städa för det ser lite ut som ett 3 världskrig här hemma dock utan bomber o granater! Börjar bli lite hungrig oxå så lite lunch kmr det nog bli oxå.
Faaan vi flyttar snart ska bli så himla nice! Vi kommer ha en liten trädgård som Alva kan ha sin rutschkana o pool i. Vi ska även skaffa en sandlåda. Vi har även haft turen att få utemöbler av Petra o Kai då dom har köpt nya! Vet inte hur länge vi tjatat om att vi måste skaffa oss det o att vi fick dom gratis kom så jävla lägligt. För iom att vi ska betala deposition på huset på 18.000(!!!!) kr och 14.000 i hyra eftersom vi får dubbelhyra i aug så ryker de mesta av vårade sparade pengar som vi har sparat just för ändamålet hus! Så nya möbler hade vi inte haft råd o skaffa detta år iaf o eftersom vi flyttar i augusti så har man iaf nästan 2 månader som man kan sitta ute o njuta i solen o då vill man gärna ha möbler att sitta i! Så vad kan man säga, ibland ska man ha tur. Iofs så är väl Petra den personen jag gnatat mest med att vi måste skaffa utemöbler så jag skadade henne väl lite hehe.
Tänker ofta på hur glad man ska vara för det man har. Ge och ta är nåt man ska sträva efter. Aldrig ta något/någon för given. Behandla andra som man själv vill bli behandlad. Ha ett öppet sinne och tänk längre än näsan räcker. Gamla kloka ord som stämmer så väl!! Nu har jag lagt Alva o jag ska ta mig lite lunch o slå på criminal minds o titta på min favvo kille (efter Anders såklart) Dr Reid!!!

Ciao


Det är ni som gör det så jävla roligt att leva! Haha minnen minnen!


Home

Ja veckan på Gotland var helt fantastisk! Mycket vackert ställe den där ön. O sällskapet gjorde ju allt ännu bättre! Våra trogna vapendragare Petra, Kai och Tilde hur skulle man kunna ha en lyckad semester utan er???
En vecka kändes dock alldeles på tok för kort, en vecka till vore fan på sin plats=) Men men underbart är kort och sen var det bara hem till vardagen o jobbet som väntade. Men vi lever på minnena. Anders kom på sig själv igår när vi kollade på vädret, att ha kollade inte på hur vädret var här i Örebro utan han kollade hur det såg ut på Gotland=)
I fredags så kom även mina systrar Alice och Lina hit o sov kvar till söndagen. Mycket mysigt!
Vi var även iväg en sväng till huset o tog en titt hur det såg ut! Vi fick inga nycklar tyvärr då tjejen som bodde där innan inte hade städat än o sen skulle de byta ut låsen så när det e gjort får vi våra nycklar! Dock så fick vi en nyckel till garaget så vi får börja ställa in saker där! Så denna titt på huset så gick vi och kollade mer praktiska saker typ vilket rum är störst, finns det mycket eluttag, förvaringsplats, torktumlare, många skåp i köket, ismaskin, färger på väggarna och var sitter antenn uttaget i vardagsrummet=) Och vi är nöjda med allt! Alva kommer få det största rummet och vi det näst största. Det 3 rummet får fungera som gästrum!
Nu kommer snart Petra och Tilde hit och ska dricka kaffe! Men ska lägga in lite bilder oxå tänkte jag så börjar med det lite smått nu!





 
















Vårt hus! Eller ja det vi får hyra iaf=)


RSS 2.0