Trött

Fan när Anders alarm ringde imorse var jag bra nära att få ett utbrott och undra va fan han hade stallt alarm mitt i natten för. Men sen ringde mitt alarm med så det var bara inse att det var dags att gå upp! Fyy så jobbigt det var! Men men nu har jag jobbat och sitter hemma och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Har tvätt tid nu mellan 15-19 men jag brukar försöka tvätta en maskin hemma som jag sen slänger i tumlaren där borta medans jag kör två maskiner tvätt samtidigt! Rätt skönt, det går fort.
Helgen har oxå gått sjuuukt fort! I fredags så åkte jag och Alva, Petra och Tilde hem till Carro och barnen. Vi åt tacos och barnen lekte. När de somnat så åt vi vuxna godis och kollade BB. Jättemysigt var det! Tack flickor!
I lördags så kom mamma och Lina hit. Vi drog iväg allihopa först till lager 157 där ja köpte en tunika och body butter o de andra handla oxå lite skit=) Sen vidare till jysk där mamma köpte en luftmadrass. Sen skopunkten där Anders köpte ett par skor och Alva fick ett par jympaskor o ett par sandaler till sommaren. Sen till Marieberg där vi käka mat. Sen ville Lina till gina tricot. Sen drog vi till plantagen, jag o mamma medans Anders o Lina drog till maxi o handla lite. Tyvärr var jag den som hade Alva med mig o det var fan inte kul! Sur som en citron var hon och skrek mest. Men jag lyckdes shoppa växter o krukor för nästan 800 så det var kul=)
Sen hem och då var klockan över 17 så mamma och Lina åkte hemåt och jag o Anders åt lite kex och ost och slappa!
Igår så var vi med Mattias, Jacob, Viveca och Caroline på lekobus landet! Skit kul var det och barnen for runt som galningar. Efter det åt vi på donken och sen åkte vi hem så Alva fick sova lite.
Nu orkar ja fasen inte skriva mer så blir lite bilder istället=)  Ciao




En paradis växt tror ja de hette.


En till paradisblomma


Fredskalla och murgröna i köket


Fotoklocka


Nån blomma som mamma tyckte ja skulle köpa, den växer tydligen mkt


Alva fick en garderobsblomma


O fredskallor i vårat sovrum oxå!


Och nu

är även tvätten klar! Återstår endast att lägga in Alvas kläder i hennes byrå men eftersom hon sover än så väntar jag med det=) Har även hunnit sminka mig och halvt om halvt tagit på mig de kläder jag ska ha! Lagt fram kläder till Alva oxå.
Kaffet urdrucket och snart dags för lite luncha mat. Funderar på var jag lagt min mikrofiber duk. Vill damma av tv apparaterna och då tror jag den är bra! Visserligen skulle nog tvn i vardagsrummet behöva en ordentligare behandling än bara en avdammning då det är vääääldigt många kladdiga små handavtryck på den! Men läste att folk har skurat av lcd tv med fuktig wettex trasa så funderar på att pröva det! Haha att köpa ny tv om den går sönder är ju faktiskt inte så dyrt nu för tiden;)
Nähä ta o leta vidare efter dukjäveln. Fast har en konstig känsla av att jag lagt den i en av Alvas leksakskorgar på hennes rum...men varför i hela friden skulle jag göra det??
Hmmm återstår att se!

Kl e lite över 10

och jag har plockat upp massa grejer på golvet, utfodrat mitt barn 2 ggr, dammsugit golv och soffa och nu har jag lagt ungen så hon får sova middag! Jag har ätit lite frulle, ska ta mig lite kaffe nu tänkte jag. Sen är det ju den där tvätten fortfarande.. Finns både på våran tvättställning och i en ikeabag. Plus hela sängen full efter att jag plockat upp allt som låg på golv och hyllor och stolar o typ överallt. Men de måste jag gå igenom o sortera vilket som är smuts tvätt och vilket som är rent. Så det blir väl bara att ta tag i det med. Ska joba ikväll så lämnar Alva på dagis 14:15 så får se hur långt jag hinner. Nähä då ska jag väl ta att sätta på hurran så här blir nåt kaffe!

Ciao

onsdag

Alva ligger o sover och jag sitter i soffan med datan i knät! Tvn är av o det är helt tyst=)
Har skrivit nota, blev så sjuuukt sugen på köttfärslimpa med potatis, gräddsås, lingon och kokt majs! Så blir tvungen att åka till affären för at inhandla: potatis, lök, ägg, mjölk, grädde, majs och lingonsylt! Väntar bara på att ungpalten ska vakna! Hon har sovit sen halv tolv typ. Vi var iväg till Petra och Tilde imorse, vi kom väl dit runt 08:20 tror jag! Sen åkte Tilde till dagis o Petra skulle jobba och vi åkte hem och sen dess har Alva sovit!
Skönt att ha en ledig dag=) Imorrn jobbar jag kväll med Irma, det kommer bli kanon!
Fan det börjar suga i magen nu. Ett glas fil och x antal koppar kaffe står man sig inte alltför länge på. Men vi har ju typ inget hemma som går fort att laga till...

På fredag ska vi ha tjejkväll, jag, Petra och Carro med våra barn. Blir tacos och massa mys. Patrik skulle hem till Kai o lira tvspel och Anders ska iväg till Lanna på relax med arbetskamrater! Så då far vi hem till Carro o hänger, mkt trevligt. Haha jag sa till Petra att då kanske vi kan se en riktig skräckis  Petra bara "ja men det får vi göra. Jag vill se hur många lingon finns det i världen". Haha jaa den verkar otäck sa jag då=) Spoooky!

Nää nu ska jag nog ladda i ordning en flaska välling som hon får suga i sig sen drar vi till willys o shoppar! Måste leta fram våran kundvagns grej oxå så jag slipper ha Alva gå inne i affären. Hon är ju så jäkla långsam. Speciellt när man är ute och går. Herregud varenda vattenpöl ska stampas i och varenda grushög ska hoppas i och så ska man absolut gå i slalom för att inte missa nåt och om mamma tjatar att Alva ska komma så tycker hon det är bäst att antingen stå still eller oxå lägga sig ner på mage och glo!! Man får INTE ha bråttom iaf=)
Nu hörde jag henne gnälla till lite så ska se till henne.
Nu lyssnar grannen på Bruno Mars låt grenade på hööög volym! Fast det gör inget för jag älskar den låten!!!

tjo

sitter och väntar på att desperate housewives ska börja! Alva la sig för en liten stund sen och Anders e iväg o tränar fotboll. Borde väl egentligen vika tvätten men fy fan så tråkigt. Orka! Funderar på om jag känner mig hungrig oxå... Alva åt min mat förut förrästen! Krämig vitlökslax av allt. Visserligen älskar hon ju ris och sås av alla de slag, gärna med vitlök i men att det även slank ner lax, det var mer än jag hade kunnat hoppats på!
Men jag tackar för det=) Hon hade ätit massa mat på dagis igår oxå så det kanske börjar vända, sakta men säkert! Bra det för jag tycker inte det känns optimalt att ge en 2åring barnmatsburkar varenda dag!!!!
I övrigt så går det för jävla illa med allt vad viktnedgång heter. Blev ju helt sjuk förra vecka så träning och orken att stå o laga mat försvann och även om jag är frisk nu så vill jag inte träna så länge jag hostar. Lusten att laga lchf mat har oxå försvunnit, poff bara! Men jag tror att min träning ger mig inspiration till att ändra matvanorna oxå så när jag väl tar mig till friskis igen så dyker nog lusten till att laga "bra" mat upp igen. Jag hoppas det iaf. Tills dess får det bli som det blir! Men visst blir man frustrerad milt sagt. Törstig som en gnu är jag nu oxå! Fuck this nu går jag o rotar lite i skåpen!


Jävla skit

skrev ett aslångt inlägg häromdan o hade lagt in en del bilder o då helt plötsligt så slutar internet o fungera!
Får göra som Petra tipsat mig om o spara med jämna mellanrum så slipper man kanske skriva om allt.
Nåväl orkar inte skriva om allt som jag skrev då men helgen var mkt trevlig. Melodifestival med goda vänner o lite pizza planeten dagen efter. Blev tyvärr sjuk i lördags kväll o är det fortfarande. 3 dagen med feber och min hosta låter allt annat än vacker. En riktig skräll/slemhosta som sitter i bröstet och är för jävla jobbig.
Ipren har gjort att min feber stigit så på kvällarna är jag uppe i nästan 40 grader och på förmiddagarna runt 38.
Idag tog jag en treo o den gjorde underverk. Istället för att ligga o halvdö på soffan tog jag mig till affären o fick handla lite. Men började svettas som en gris så är inte helt fit for fight även om jag mår bättre. Nu ska jag snart gå och hämta Alva ifrån dagis. Perfekt promenad väder! När lönen kommer ska jag införskaffa mig en vårjacka!!! Förra året gick jag i  min skinnjacka som dels är fodrad(höstjacka) och dels är för liten så kan inte stänga den!
ska nog ta o glo runt lite nu så man får lite tips om vad man vill ha!!

Bajbaj

Makalöst trött

har jag vart idag! Jag vaknade liksom aldrig till på jobbet, helt väck var jag!
Somnade en liten stund på soffan förut efter att jag hade lagat mat och väntade på att Anders skulle komma hem så vi kunde äta! Jag gjorde Airams Moussaka som var riktigt gott! Var inte sista gången jag gjorde det. Snabbt och smidigt och gott! O inga kolhydrater nästan. Och till det en fetaost sallad! MUMS!!!
Idag så frågade Alvas dagis fröken vad jag hade gjort för hon tyckte jag blivit så smal! haha tycker visserligen inte jag men klart man suger åt sig=)
Sitter och kollar på Sveriges mästerkock nu o fan vad hungrig man blir när man tittar på det!
Alva la sig nyss och Anders e iväg så jag har en ensam tv kväll, ganska skönt faktiskt! Imorrn så jobbar jag kväll så hoppas att Alva kan sova lite längre imorrn!
Nej nu ska jag ta mig ett glas kallt vatten e sjuuukt törstig!!!

Tuesday

Sen sist jag skrev så har följande hänt:

Fredags: Jobbade 7-13, hade en riktigt soft och skön dag! Efter jobbet så blev det en sväng till bolaget, sen hem och då kom Petra och Tilde hem till oss och hälsade på! Mkt trevligt, barnen busade järnet och vi vuxna satt och pratade och drack lite kaffe. Senare kom Patrik och hämtade resesängen och Petra o han bytte tillbaka sina bilar som de hade bytt medvarandra tidigare på dagen! När de åkte sen så blev det jätte tomt och tyst. Jag o Anders kollade lite big brother och åt lite godis=)

Lördag: Förmiddagen hände inte mycket, plockade lite o grejade. Petra och Kai kom vid en halv två men Kajan drog nästan direkt och spelade lite fotboll! Jag och Petra gjorde oss i ordning för kvällen och Anders var och spelade boll han oxå. Åkte hemifrån vid strax innan fyra och hämtade Carina sen drog vi till Patrik och Carro´s gemensamma 55års fest! Åt god mat, drack och sjöng karaoke! Hade riktigt roligt!!

Söndag: Kände av att jag drack dagen innan men inte så farligt ändå. Drog och käkade lite pizza tillsammans med Petra, Kai och Tilde, sedan så gick vi till en lekpark där barnen fick leka av sig och vi föräldrar satt i den härliga solen och drack varm choklad! Mkt mysigt. Sen åkte jag och Alva vidare till vingåker för att hälsa på lilla mor med familj. Mamma hade fyllt så firade henne oxå!

Måndag: Åkte in till katrineholm och hyrde lite filmer som vi tittade på senare på kvällen, ingen som var riktigt bra men de dög! Eller ja en av dom iaf=)

Tisdag och dagens datum: Softar dag, kollade på En unge i minuten som vi spelade in från igår, åt middag och sedan drog jag o lillan hem mot örebro igen! Hem o vilade lite innan jag sedan drog iväg på bio. Jag frågade Petra förra veckan om jag inte kunde få bjuda henne på bio så vi tog den idag, typ enda dagen som passade! Carro följde oxå med, filmen var väl sådär men men svårt att veta innan! Trevligt hade vi iaf! Carro plockade upp mig o körde hem mig eftersom jag bor liksom på vägen, mkt snällt=)
Nu sitter jag i soffan och väntar på att bb ska börja. Anders ligger i sängen och kollar på fotboll. Imorrn ska vi upp tidigt hela lillla familjen och jobba lite!
Anders ska iväg och festa lite med sitt nya fotbollslag imorrn kväll, han kommer nog få trevligt!
I helgen väntas melodifestival o lite gott folk hem till oss, ska bli mysigt. Full fart om inte annat med 4 barn hehe. Har bokat reservplats på indoor walking till fre eftermiddag så får se om jag får nån plats, hoppas det! Om inte annat kanske jag kan tjata med mig Malin på nåt jympa pass eller så;)

Nää men det var väl det jag hade att skriva för nu, så så var det med det!


Torsdag!

Idag så har jag jobbat 7-16. Eller nja jag åkte hem redan halv fyra, fick såna hemska magkramper och kallsvettningar så Frida fick ta hand om mitt sista eftermiddagsbesök så jag fick småspringa helt böjd mot toaletten. Där rasade magen totalt och krampen lättade! Fyyy finns inget värre. MEN jag kom kanske på vad det var som orsakade denna smärta. Strömavbrott. What tänker ni nu?? Jo det jag menar är att för 1-2 veckor sen så hade vi strömavbrott i ett par timmar. Vilket innebär att varken kyl eller frys fungerar. I frysen förvarar vi allt kött. Igår åt vi kyckling som hade legat i frysen. Och det är inte bra att äta kött som tinats upp och sen blivit nedfruset igen. Hann köttet tinas upp lite under strömavbrottet och sen blev nedfruset igen så kan det vara orsaken till mina kramper. Minns en annan gång när vi hade haft strömavbrott och en del kött tinades upp en del och sen blev fruset igen. Vi åt tacos på köttfärs som vi hade haft i frusen. Jag trodde fan jag skulle dö, fick springa på toa heeela tiden och hade så jävla ont i magen. Gissa vad vi ätit ikväll? Jo tacos, på köttfärs som legat i frusen under ett strömtavbrott och handen på hjärtat, det luktade inte helt gott när jag stekte den men det brukar ju inte köttfärs göra.. Min mage bubblar som bara den=) Hehe jaja får jag ont i magen så får jag! Jag tror ju iaf att jag har klurat ut var det kommer ifrån!

När jag kom hem ifrån jobbet så hann jag typ duscha o orda mig lite innan Anders, Alva och Caroline kom hem och då drog jag och Anders hem till Oskar och Ida och hälsade på deras lilla underverk Anton 11 dagar! Såååå liten och så himla söt. Bebissjuk som faaan blir man ju! Ujujuj! Drack kaffe och snackade en hel del, mkt trevligt!

Imorrn ska jag jobba 7-13, värsta softa dagen har jag med! Sen blir det hem o handla lite o fixa alko till på lörd då vi ska på 55 års fest hos Patrik o Carro. Ska bli trevligt. Barnvakt har vi kirrat i form av Carro! Joo så ska jag träna imorrn eftermiddag oxå! Jympa sig lite!

Kollar lite på big brother nu. Och alltså seriöst. Rodney. Han borde fan gå hjulbent so to say! Nog pratat om det!
Nu hörde jag Alva gny till... hm.. hoppas hon somnar om!

Bajbaj

Nuuu e det så..

Ooooookej!

Bara för att man har lite sug att faktiskt skriva blogg så funkar det inte alla logga in för blogg.se har nåt strul med dataservicen. Så jag gör så som jag gjorde en annan gång, fast då var det mitt internet som strulade, skriver i wordpad o kopierar över det till min blogg sen när den fungerar igen!

Jag har bestämt mig! Iaf just nu. Det kom i måndags. Suget att faktiskt göra nåt för att kunna bli lite smalare istället för att klaga o mula in en näve godis i käften!=)

Såå i måndags blev det indoor walking som jag tror jag skrivit redan?? Eftersom jag är van att köra på medelnivå o i måndags var det bas nivå så körde jag med extra motstånd. Jag vart sjuuukt trött i kroppen! Om det sen berodde på att jag typ tappat allt eftersom jag inte tränat på länge eller för att jag drog på lite extra ska jag låta vara osagt. Antagligen lite av båda! Kom sen hem o åt middag bestående av grillad kyckling(nyttigt om man inte äter skinnet, vilket jag aldrig gör, bläää) avokado, keso, paprika, ugnsgrillade tomater med mozzarella ost och röd lök. Mums säger jag bara!

Igår så tog jag ett spin pass och herre vad jag svettades. Iofs så svettades jag typ redan innan passet började för jag fick leta efter parkeringsplats och småspringa in till friskis eftersom man ska hämta ut biljetten 10 min innan start, fick 2 min till godo=)

Sen hem och då gjortde jag tonfisk sallad o åt! Satt sen o funderade på hur man ska äta och surfade runt lite och bestämde mig. Har tänkt på det förut o pratat lite smått om det men nu är det bestämt. Har tom skrivit matlista för 2 veckor. Lchf it is. Nada kolhydrater, eller iaf mkt lite men mer fett som grädde och ost. Så man håller mättnadskänslan. MEN tänker dock inte känna att jag måste köra det på helger för då tänker jag unna mig lite godis eller vin eller vad jag nu blir sugen på men kanske inte moffa som en tok bara för det e helg=) Om jag säger så här, Willys har BILLIGT lösgodis. 37,90 kr/kg. 3,79 kr hg. Jag har vart på willys 2 ggr o bara knallat förbi godishyllan, helt olikt mig haha! Men jag tror det är viktigt att unna sig. Ha nåt att se fram emot. En morot. Lite som en förlossning liksom. Man går igenom en sjujävla smärta för man vet att man har en fin bebis som belöning. Likaså kan man äta nyttigt i veckorna för att ha lite gott att se framemot i slutet av veckan. Haha bra jämförelse!

 

Idag så vaknade Alva 07:10 första gången! Men hon tystnade och jag somnade om igen till kl 07:50 då fick jag hämta henne! Gjorde lite välling så la vi oss i sängen och tittade på bollibompa och sen gick vi upp strax efter 9. Gjorde äggröra till mig och Alva fick smörgås och yoghurt! Vid halv elva tiden la jag henne igen och hon sover än! Bra det eftersom hon ska till dagis sen! Själv har jag druckit llite kaffe, bäddat sängen och gjort middagsmat! Yes jag ställde mig och lagade middag strax efter 11 på förmiddagen. Så jag får en matlåda och Anders äter annat än typ äggmackor;) Bidde kycklingfilé med fetaost i ugn och wok grönsaker som jag blandade i krossade tomater med örter. Thats it! Luktar gott så får väl hoppas det smakar med! Nu ska jag väl ta mig lite lunch snart tänkte jag. Blir tonfisk salladen som är kvar från igår.

 

Ikväll blir det jag och Lena som jobbar! Hoppas hon inte bakat massa gott och har med sig, då får jag kämpa med mig själv haha! MEN får tänka som så att på typ 3 dagar har jag gått ner 1,5 kg! En liten sporre! Jag vet att ger jag mig fan på detta så går jag ner. För jag har inga problem att bli av med vikt. Mitt problem sitter i skallen. Hört att det ska heta självbehärskning?? Kan man köpa det på blocket tro=)

 

Nej nu ska jag ta mig lite lunch och sen kanske göra mig i ordning lite!

 

Ciaoooo


RSS 2.0