Nähä...

Hade verkligen hoppats på att få bli igångsatt idag!
Varit på spec mödravården och kollat upp mig o bebis! Har havandeskapsförgiftning så det ville ta liteprover och se hur allt stod till med det lilla livet i magen. Tack o lov så ser bebisen ut att må finemang, normalstort barn som e väldigt livligt! "Tyvärr" så mår jag lika bra! Ska väl vara glad att jag mår bra men om jag ändå hade haft högt blodtryck eller mått dåligt på annat sätt så hade de kanske satt igång mig.. Men men! Livmodertappen var inte helt omogen men inte spec mogen heller så det verkar ju inte vara på gång direkt. Men nu när läkaren varit där o pillat så kan det ju börja starta! Hoppas det!!
Men vi har iaf fått tid till förlossningen kl 10 på söndag för att kolla igenom mig o bebisen igen och ev sätta igång mig. Tänkte man kan ju då kanske "överdriva" lite o må aningen sämre än vad jag egentligen gör så att vi får våran vildbase på Mors Dag! Det vore nåt! Nejnu ska jag lägga mig o vila lite. Blev inte så värst med sömn inatt och känner mig öm i magen efter undersökningen! Fast det kanske bara e bra! Snälla bebisen kom ut nu!!


Louise: +11 dagar

Nya lyan!

Jojo! Idag fick vi nycklarna! Så vi har kört alla kartonger vi hade packat bort dit! Plus balle möblerna och spjälsängen som vi nu satt upp! Eller ja Anders och Kajan montera upp den och jag bäddade den sen! Så rart så!
Så nu är jag rätt trött i kroppen, spec i ryggen så ska snart lägga mig! Se om det sätts igång nåt inatt! Knappast troligt känns det som men man vet ju aldrig! Imorrn ska vi till bm kl 11:30 iaf o boka tid till USÖ så får vi se om jag blir igångsatt eller ej! Det vore ju skönt på ett sätt, iaf om förlossningen går rätt snabbt.. Men om det ska dra ut på tiden så känns det ju inte så kul att vanka runt där! Men vi får se, kanske inte behöver gå så långt!
Efter besöket hos bm så åker vi till Petra och Tilde o fikar lite. Ska låna deras hemnyckel sen för de ska till Lysekil så kan vi låna deras grill o så i helgen om det e fint väder! Så matar vi deras firrar oxå! ir det vidare till lägenheten o packa upp lådorna där! Det blir bra det! Nej usch nu ska jag leta fram mina rennie (mot halsbränna) o lägga på natttygsbordet, utan dom skulle jag gå ihjäl! Sån JÄVLA halsbränna har jag! Hört att ju mer halsbränna man har ju mer hår har bebisen så det är nog en liten luden sak som kmr ut;) Haha vad är det för nåt, pojke eller flicka? Vänta jag ska bara raka bort allt hår så ska vi se efter! Mmm en vet aldrig!
Nej nu ska jag knyta mig har sååå ont i ryggen efter dagens hårda arbete!
Tack o godnatt!

Louise: +10 dagar om 20 min

En vecka..

..har nu gått sen bebisen skulle komma ut! Jäkla lilla skitunge att vara envis:) Men man får tänka positivt..Eh..Nåt finns säkert:) Nej men man får väl tänka att det kanske finns en anledning till att den lilla gullungen inte vill komma ut än! Måste kanske tjocka på sig lite eller så! Och Tilde blev ju så helt bedårande trots att hon låg och flöt i Petras mage 2 veckor extra!
Så vad har annars hänt i mitt fartfyllda liv? Haha inte så mycket! Helgen har vart lugn! I Lördags så var Anders föräldrar och lillebror här på besök! Anders, Kennet och Olle var nere i cykelförrådet och lyckades fixa Anders EU moppe! Så den ska vi nu sälja! Den behövs liksom inte nu när Anders e arbetslös. Så är det nån som är sugen eller vet nån som är sugen så är det bara att hojta till! Under tiden som killarna fixade med det så satt jag och Ann-Marie och kollade på massa tapet prover! Hon ska tapetsera om i deras vardagsrum så vi satt och valde och provade olika kombinationer som kan passa ihop!
Igår så åkte jag och Anders till biltema och lämnade tillbaka ett batteri och sedan tog vi en liten prommis på stan och satte oss vid slottet o gassade lite i solen! Sen åt vi lite kebab. Sen åkte vi ut till Ölmbrotorp där vi skulle stå i kiosken vid minigolfen! Det hade tydligen blivit missat att folk skulle stå där hela helgen så Anders ställde upp o jag tyckte att jag lika gärna kunde stå med honom då alla andra grabbarna i laget skulle spela match vid den tiden! Haha stackars Anders fick inte vara med o lira för coachen tycker att de skulle vara för långt för honom att åka från Nora om det var så att mina värkar skulle sätta igång!
Idag så har vi fått reda på att på onsdag så får vi nycklarna till nya lägenheten! Så då kommer vi börja på sakta men säkert att flytta alla kartonger vi packat! Jag vill flytta så fort som möjligt men Anders kände lite att det är mkt på en gång nu.. Fast en viss grej strular nu som skulle ske den 3 juni men som kommer bli framflyttat så vi kanske kommer flytta in nu så fort som möjligt ändå! Det är alltid nåt grått moln på våran annars klarblå himmel! Fast det är bra på ett sätt att det blir framflyttat.. Men ja skit samma! Skriver i gåtor men det är inget jag vill dra upp här!
Vi har även vart i Marieberg idag och handlat lite. Jag fick ett par solglajjor, 2 böcker och ett diadem. Anders fick ett par solglajjor han med och även 4 par strumpor!
De har erbjudande på jysk att köpa soffor en 2a+3a för 5500 kr. Jag är så sjukt sugen på att köpa det och antingen ta det på avbetalning eller använda mina fondpengar! Men Anders ska ju vara så jävla ekonomisk hela tiden och tycker att jag svävar ut lite med tanke på att vi fortfarade har en soffa som går att sitta i. Men jag ska försöka övertala honom. Man kan ju iaf åka o titta på den och känna på den:) Hehe får jag honom så långt är saken klar! Han kan inte motstå mig iaf! Min älskling han är så snäll mot mig. Kanske lite extra nu när jag är gravid.. och hormonerna spökar lite extra då vågar han inte göra annat än att lyda.. så jag borde fan skynda mig att övertala honom medans jag ännu är gravid! Så får det bli! Har maten klar tills han kommer från träningen ikväll vid 20:00 tiden för att smöra lite! Det där med sexiga underkläder är nog ingen idé att försöka sig på, det kan ge bakvänd effekt nu i dessa tider, dumt att chansa!

Tack o hej!!

Louise: +7 dagar! Suck! Men nu får den hålla sig inne lite till så jag får mina soffor!

Humörsvängningar jag??

Usch ja det får man väl lov att erkänna.. Känslorna ligger precis under ytan och mitt humör växlar till tusen! Men det är väl så det är nu när man bara går o väntar o väntar o väntar.. Men kan bli sååå irriterad och om det kommer fortsätta att vara så att vissa ska ringa flera ggr om dagen för att kolla om jag känt av nåt än då kommer jag bli galen! Jag hör ju av mig!!  Var bara tvungen att skriva av mig lite om det:) 
Har idag annars haft en fin dag! Sovit så gott inatt och vaknade inte förrän vid 11 idag! O var då fortfarande dyngtrött! Vid ett tiden så åkte jag och Anders upp och knallade runt lite i Wadköping och stadsparken! Blev många vilopauser men det var bara mysigt! Då satt vi och kollade på gässen och deras små duniga ungar! De är ju så söta! En gås fräste åt mig! Fräste verkligen, som en katt! Så då vart det fart på kulmagen vill jag lova! Sen åkte vi hem och jag totalslocknade då på soffan i en timme lite drygt! Kanonskönt!
Ikväll så var jag och Anders uppe på Efesos och åt mat! Sååå gott! Nu ska vi snart äta lite glass och kolla på CSI NY! Det blir grejer det!

Tack o hej!!

Louise: +3 dagar

18 Maj och ingen bebis!

Nej jag tillhör alltså inte en av de 5% som föder på bf! Om jag inte får en supersnabb förlossning och har fött innan kl tolv inatt men jag tror inte det faktiskt!
Den kommer när den kommer men va fasen man börjar ju bli lite otålig! Och sjuuukt nyfiken!
Var hos bm idag iaf och hjärtat slog med 150 slag/min på våran lilla bebis! Vi har bokat in ett möte till nästa vecka men så får vi väl se om det blir att man föder innan! Kan ju alltid hoppas!
Har annars vart en lugn helg! I fredags så blev det lite film tittande hemma och i lördags så var det eurovision hos Petra och Kajan. Igår kväll blev det väldigt onyttigt med pizza och kola och chips men men:)
Imorrn så ska jag och Anders vara lite barnvakt åt Tilde för Kajan jobbar och Petra lyckades bit av en tand i fredags så hon har fått tid hos tandläkaren imorrn! Vi gör det så gärna så hon är ju för go den lilla raringen!
Har lyckats sträckt mig eller nåt i ryggen mellan skulderbladen så det gör dyngont att vrida huvudet åt höger! Så jag får be Anders massera mig lite ikväll! Sitter med balle dörren öppen nu så det blir lite kyligt så bli det nog till att tappa upp ett litet bad! Så skönt! Ska dock inte göra som igår.. Tappade upp på tok för mycket vatten märkte jag när jag satte mig i badet och eftersom jag inte är så smidig längre så pallade jag inte att dra upp ploppen och Anders var iväg och spelade match så jag tänkte skit samma så lade jag mig ner.. Trodde aldrig att vattnet skulle sluta forsa över kanten! Haha men men!
Har tryckt i mig en honungsmelon nu ikväll med! På 1,2 kilo tror jag den var! Men det är ju så gott! Och tack gode gud så är det nyttigt med och består ju mest av vatten så jag är nöjd! Hade kanske vart värre om det var 1,2 kilo godis jag tryckt i mig (för det e nämligen inga problem) så nu är jag propp mätt!
Nähä nu ska jag ta och tappa upp vatten o plumsa i!
På återseende!

Louise: 0 dagar kvar! Låter ju fantastiskt men får börja skriva + dagar nu ju! Hoppas bara jag slipper bli igångsatt, annars så är jag nöjd!

Onsdag!

Jahaja! Då har det gått typ en vecka sedan jag skrev och ingen bebis än! Kommer nog att få gå så här ett tag tror jag!
Vad har hänt sen sist jag skrev då? Grejen är ju den att mitt minne är så jävla dåligt.. Pratade med Petra i förmiddags och hon frågade då om jag hade packat nåt igår när jag kom hem från henne och Kajan. Nej sa jag det gjorde jag inte.. Men jag kom fan inte ihåg vad det var jag hade gjort..
Men om jag tänker till lite så kanske det klarnar.. Nej jag vet fasen inte vad jag har gjort i helgen. Inget spec tror jag iaf. Anders har spelat massa fotboll.. Har nog vart hos Petra och familjen en del. Ja det har jag varit för träffade ju Carina där och hon var hos dom i helgen!
I måndags.. Ja... Jag kollade på CSI å kvällen iaf:) JOO så handlade vi kartonger på Bauhaus!
Igår så var jag och Petra iväg till jysk och babyproffsen o sen inne på Willys och handlade! Sen åkte vi hem till Petra och drack kaffe, Jenny kom förbi oxå! Sen kom Anders och hämtade mig så åkte vi hem och Anders gräddade våfflor sen åkte vi iväg till Karslunds Arena och kollade på fotboll, sen hem och tittde på Desperate Housewives!
Idag så har vi packat och haft oss! Trist men det är skönt att få det mesta klart! Nu kollar jag lite på Greys och lagar mat. Hehe vart lite sent men men:) Har haft Petra och Tilde på besök så skyller på dom;) Anders skulle åka till en kille i laget o kolla på CL o lira poker. Nej nu måste jag se till riset! Blir köttgryta o ris ikväll! Gött gött! Imorrn blir det frulle på Java! Gött gött GÖTT!!!

Louise: 5 dagar kvar!

Blåser smådjävlar ute!

Fick mess från Petra i förmiddags om ja skulle komma bort på kaffe o promenad. Lätt tänkte jag och klädde mig och åt lite frulle. När jag kommer ner till bilen så känner jag regnet! Så det bidde ingen promenad men väl lite kaffe och massa snack och bebis gos! Hon var så snäll lillsnuttan och låg i vaggan och sussade så sött till typ halv tre sen ville hon komma upp och umgås med oss "vuxna". Hon satt så fint i soffan med massa kuddar till stöd och tittade och pratade lite! Ja sötare tjej får man allt leta efter.
Jag och Petra kom iaf fram till att de blir en promme imorrn istället om nu vädret tillåter!
Så var hemma vid 17 tiden då åkte Anders iväg och träna lite fotboll och jag gjorde mig lite käk. Korv och strips. Det var smaskens det. Kollade på Top Chef och nu hamna jag framför dumburken. Funderar på att göra ett försök att lägga in bilder på datan.. Är dock rädd att det kommer ta typ åratal med tanke på hur seg denna data är!
Hade ju tänkt att föda barn idag men det verkar inte riktigt bli så.. Så man får väl helt enkelt vänta med det och hoppas att Pyret vill komma ut snart! Nej nu ska jag kolla på en film jag lånade av Barse och Kajan.

Tack o tack!

Louise: 11 dagar kvar!

Fixerad och redo!

Jajemän nu så sitter det lilla huvudet stadigt fastkilat inne i mig! Inte så skönt, vaggar som en anka nu när jag går men det får man ta! Har riktigt ont i ljumskarna nu spec om nätterna när jag måste ta i för att kunna vända på mig! Då blir det ett par stön och stånk och även ett par fula ord innan jag lagt mig till rätta för att efter ca 15 minuter vilja vända på mig igen! Men så är det och jag ska absolut inte klaga för min graviditet har varit klockrent i övrigt! Men måste få gnälla av mig lite i hopp av att få lite sympati;)
Jo var hos  idag då och vi kom som sagt fram till att huvudet är fixerat, hjärtat slog med ca 136 slag/min och mitt undertryck är lite högt men det är inte så konstigt med tanke på att jag blivit väldigt svullen och sover illa. Har massa vatten i kroppen men jag hoppas att det försvinner fort när jag har fött. Bokade in nästa möte den 18 maj men förhoppningsvis så ligger jag och föder den dagen istället eller gärna innan!

Har börja packa så smått nu med. Så 7 kartonger har vi står med filmer och porslin! Imorrn tänkte jag försöka få ork till att packa ner allt i linneskåpet.

Vad har annars hänt? I lördags så var pappa med familj här och firade mig. De hade med sig spjälsängen och den var jättefin! Fick madrass och täcke o kudde o massa saker till den och så fick jag även pengar! Så det tackar jag så mycket för! På kvällen så var vi hemma hos Petra, Kajan och Tilde och grillade! Smaskens!
I söndags så kom Linus och Linnéa hit! Fick en strykbräda av Linus! Det var bra för det är väldigt bra att ha när man ska stryka har jag kommit fram till! På eftermiddagen så var jag och Petra ute i Ölmbrotorp och spelade minigolf! Det var Anders och Maikel som stod i lilla kiosken där ute så då var vi ju tvugna att passa på! Petra den jäkeln vann! Haha och nu för tiden så vinner hon ju för att hon faktiskt spelar bättre än mig, annat var det när vi var små hahaha!

Igår så hände inget spec eller jag packade lite kartonger som sagt. Sen på kvällen så åkte vi till Marieberg och köpte böcker för jag hade inget att läsa, efter det åkte vi ut till Närkes Kil och kollade när FK Örebro spöade just Närkes Kil. Men fy i hela friden vad det stank koskit! Vansinnigt otäckt! Fast man vande sig rätt fort men det blev till att duscha oc tvätta håret när man kom hem för det kändes som om stanken satt kvar! Men det var trevligt ändå! Vi satt under en filt och mös!

I eftermiddag/kväll så ska jag ev vara barnvakt åt Tilde tösen medans hennes mor och far får lite färg på sig! Nej nu måste jag gå på dass och sen inspektera frysen och komma fram till vad vi ska äta till middag!

Morsning korsning!

Louise:13 dagar kvar!

Månaden med stort M

Mmm det är i denna månad jag och Anders ska bli föräldrar! Helt otroligt! Kommer så väl ihåg den dagen eller ja natten i Tunisien när jag gjorde grav testet och fick ett plus... Det känns som en evighet sen men samtidigt som om det var igår! Haft 9 månader på sig att vänja sig men tror ändå inte man kommer vara beredd när man väl ligger på förlossningen o kämpar och sedan får ut sitt lilla mirakel! En liten bebis som jag och Anders har gjort! Obegripligt.. 17 dagar kvar men har fått på känn att jag kommer föda tidigare. Hoppas det iaf och att jag inte behöver gå över tiden så länge som Petra behövde.

Igår var vi hemma hos mamma och Micke och grillade! Mycket gott. Barnen var inte hemma tyvärr eller vi hann hälsa på Lina iaf. Haha barn är de ju iofs inte längre. Linnea blir lixom 18 i höst och Lina är 15 år. Det är ju sjukt så stora de är. Jag menar Linnéa var inne i k-holm igår och firade valborg. På Barbros. Eller ja port 26 heter det väl nu men jag lever kvar på det gamla;) Men hon var städad min syster, skötsam som få! Hon brås nog inte på mig så mycket:)
Iaf vi grillade hemma hos mamma och de drack öl medans jag höll mig till svart vinbärssaft och cola! Så blev det godis och ostbågar och chips med! Petra och Kajan och sötungen Tilde var inne hos Carina så språkade lite med dom oxå! Kul att prata med Patrik och Carro och se deras barn det var ett tag sen! Dom är så söta Liam och Felicia! Så det är verkligen en fin liten kusinskara de där 3:) Carina och Timo kan verkligen vara stolta!
Jag och Anders var hemma strax efter 2 inatt. Var bra trött när jag körde hem men hem kom vi! Men from nu så har jag förbjudit Anders att dricka utifall att bebisen bestämmer sig för att komma! Eller förbjudit och förbjudit han fattar ju själv att han måste hålla sig nykter!

Idag så har det vart full rulle! Gick upp sent, typ vid 11 och då så duschade vi och jag kasta i mig 2 mackor sedan åkte vi och handlade. Väl hemma så gjorde jag en smörgåstårta tills imorrn då pappa, Jennye och barnen kommer. Sen var det bara göra sig i ordning och åka till Fjugesta ochfira Anders mormor som fyllde! Så vi blev fyllda med jordgubbstårta och 7 sorters kakor! Jag var väldigt trött dock men det gick ändå! Sen så åkte jag i polon hem medans Anders körde Kenneths caddy. Jag lyckades sträcka en muskel typ i mellangärdet för jag kan inte vrida mig ordentligt när jag ska backa nu! Magen börjar bli mer än lovligt mycket ivägen! Men lyckades komma hem och nu har vi nyss ätit, Anders kollar på nån film på tv tror det är Matrix reloaded och det är inte riktigt min typ så jag satte mig här och plitade ner några rader:) Men går nog och lägger mig i soffan och gosar lite, är sjukt trött så lär nog somna i knät på honom!
På återseende!

Louise: 17 dagar, förhoppningsvis mindre, absolut inte flera!

RSS 2.0