slö dag

ja idag har det, som rubriken lyder, varit en riktig slö dag! Jag och Alva har busat inomhus idag. Hon har faktiskt gått 3 steg helt själv med men trots många månfa försök efter det så vägrar hon att gå mer! Men men skam den som ger sig. Igår hade vi Petra, Kai och Tilde här på besök, det var trevligt! Fick jättefina blommor och en mumsig JP! Var på ikea igår oxå och inhandlade ett par sängbord som jag senare monterade upp. Tar sån jävla tid att sätta ihop ikea saker bara. Men klara blev dom så det blev så bra så. Satte upp mina canvas tavlor jag fick i present oxå ovanför sängen. De hamna kanske lite för högt upp men det var för att täcka några gamla hål så det får vara så! När Anders kommer hem sen så ska vi åka och storhandla. Det är ju för jävla tråkigt alltså men men det kan ju inte vara roligt jämt.

På lördag ska vi på kalas igen. Denna gång är det anders mormor som fyller år! Så på lördag är det prick 3 år sedan jag träffade hela anders familj för första gången:) Haha bakis som fasen men det gick bra ändå! funderar på vad man ska äta idag... Imorrn blir det nog lax. Är sådär grymt sugen på smörgåstårta! Fy faan så jävla gott det är då! Kan man äta det till middag på en onsdag?? Hmm får se vad Anders säger. Haha stackaren han har inte haft matlåda till jobbet på hela veckan. I söndags åt vi hos mor min, i måndags så åt vi ingen middag(jag var inte hemma så då blev det inget alls) och igår så åt vi ma på ikea! Köttbullar och mos för 16 spänn det gillar vi! Pulvermos visserligen men det smakade smaskens ändå! Nu tror jag att min dotter är inne på toa och äter toapapper...Mkt riktigt det gjorde hon. Hon är full av bus den lilla ungen! Nu är det sådär tyst igen så måste se vad hon gör nu.. Hon satt och lekte med sina skor.

På fredag är det valborg, får se vad man hittar på då. Lite grillad mat om det är fint väder vore ju inte så tokigt! Vi får la se helt enkelt! Idag blir det inga bilder för har inte lagt in några nya:)

Tack o hej!!

Fredag!

Nu sitter jag i soffan och kollar på postkodsmiljonären medans Alva krälar runt på golvet och skriker!
Vi har nyss duschat tillsammans och det var skönt. Hon är på så himla bra humör nu:) Nu står hon vid spegeln i badrummet o säger papp-a papp-a. Hennes tredje tand har nu kommit upp! Hennes vänstra "vampyrtand" haha. Hennes högra vampyrtand är oxå på väg ser jag men den är inte ute än.

Förra helgen jobbade jag, det gick bra. Var inte hemma förrän 22:30 på söndag kvällen för det e full rulle vill jag lova! Men det är himla kul att komma iväg till jobbet måste jag säga. I måndags så var jag och Alva plus typ alla från jobbet ute hos Pernilla och gav henne och Tilda sin present ifrån alla oss. Och Tilda är ju så söt! En riktig liten knubbis:) Och på måndag ska vi alla ut till Malin och Moa. En liten liten tjej:) Så himla söt är hon med. Jag och Alva åker ut tidigare innan alla andra kommer och hjälper till lite och så man hinner prata lite!
I tisdags så var jag och Petra o barnen ute i marieberg och handla lite. Jag köpte 2 par skor till Alva, varav det ena paret var för stora men de tar vi med till kusin Viveca imorrn:) Petra köpte ett par skor, en så himla fin klänning, en keps och strumpor! Allt till lilla Tilde såklart! Käka lite lunch och sen drog vi oss in mot stan där vi köpte kaffe och åkte bort till fallen och drack det i lugn och ro medans barnen sov i bilen. Sedan åkte vi till öppna förskolan men där var vi ej kvar så länge. Drog ner på stan, hämta Kai, in på bolaget och hem till björkhaga. Jag och Alva sov kvar hos björkhagaborna. Jag och Petra kollade på desperate och drack vin! Mkt trevligt!

Idag har jag bakat muffins o fan så trist det är. Men imorrn ska vi ju till anders föräldrar och vi ska ha kalas för mig och Ann-Marie så då måste ju jag bidra med lite fika tycker jag. O efter kalaset drar i till vingåker o blir kvar över natten o har kalas för min familj på söndagen. Då kmr pappa med familj och Linus och Mia upp till mamma så firar vi där.

Nej nu ska jag se om ja hittar lite bilder:)
Tack o hej


Anders, Alva och IgglePiggle








Fina baddräkten Alva fick av Petra


Nyvaken hemma hos Petra, Kai och Tilde




Nöjd?? Njaaa inte direkt kanske


Dålig hårdag!!




Min lilla My:) De är ganska lika!


Muffins smeten! 12 ägg, 9 dl vetemjöl och 15 dl socker m.m m.m m.m

Tisdag

Sitter nu och väntar på att desperate ska börja. Alva har gått o lagt sig och Anders är o spelar fotboll! Fast nu är han på väg hem fick jag ett mess om.
Har så himla torra händer, borde verkligen smörja dom!
O sen sist så har vi haft magsjuka och födelsedag här i hemmet. Alva stackaren har kräkts och bajsat i mängder. Fy! Fast nu tror jag det är på bättringsvägen men hon äter väääldigt dåligt. Men man får försöka peta i henne så mkt man kan.
Och så är det då jag som har fyllt år. 26 jävla år är jag nu. Har så svårt att fatta det. Tycker man borde sluta fylla vid 23-24 år nånstans. Men iaf så fick jag en jättefin canvas tavla av Anders med mig och Alva på! Bättre present kunde jag inte få! Sen har jag inte firat med några mer eftersom ungpalten har legat sjuk. Men inte nu i helgen men nästa helg så ska jag firas av våra familjer. Jag och Anders mamma slår ihop våra födelsedags träffar så vi firas ihop, det är smidigt. Har faktiskt bakat lite kärleksmums(moccarutor) men man får se hur länge de finns kvar! Anders vill nog helst äta upp alla på en gång men det tycker jag känns onödigt! Fast det är så enkelt att slänga ihop nya så han får väl glufsa:)
I helgen så ska jag jobba! Om det är fint väder kommer det inte finnas det minsta sug att arberta men å andra sidan så är det skönare att jobba när solen lyser o man blir glad! O så ska ju Petra med jobba i helgen så då är vi ju 2 om att behöva gå upp tidigt och så:)

Nää nu ska jag se om det finns några bilder jag kan slänga in sen är det bara gosa ner sig i soffan och invänta Anders. Eller ja..mest chokladen som han kommer ha med sig till mig haha!








Här står Alva typ jämt när vi är på öppna förskolan!

suuuck

såg nu att början av förra inlägget blev skitskumt. Fattar inte att det alltid blir strul med denna blogg. Det ska stå att Alva fick ett påskägg av mormor med nappar och såpbubblor! Haha kägg liksom vad e det??

Ullared ullared ullared

Jag skrev faktiskt ett inlägg här för ett par dagar sedan men med ett knapptryck så var allt borta!
Det är så himla irriterande. Nåväl. Påsken har gått och den tillbringade vi i vingåker. Det var mysigt.
kägg av mormor med nappar och såpbubblor i. Det var populärt!
I tisdags så var jag, Alva, Patrik, Carro, Liam och Felicia på öppna förskolan. Det var kul! Tilde var sjuk så hon och Petra fick stanna hemma tyvärr. I onsdgs så kom mamma, Linnéa och Lina hit och hälsade på. Vi åkte och handlade sen kom vi hem och jag började göra lasagne och så hade jag tvättstugan! Maten vart asgod! Sen när mamma och de åkte så drog jag med dom till vingåker eftersom vi skulle åka tidigt till ullared på torsdags morgonen! Så kl 5 satt jag och mamma och Lina i volvon ch drog mot kholm för att plocka upp moster Tina! När vi gjort det så börjad färden! Men fy fan så tråkigt det är att åka bil. Stannade till vid en mack så fick jag tanka bilen och så fikade vi! Sen drog vi vidare och åkte en annan väg mot vad mamma och Micke brukar göra. Vi åkte på nissanstigen som Tina brukar åka när hon åker ner. STORT misstag. För det första så var det en mindre väg, kurvig o massa lastbilar och ör det andra så fick vi höra från mamma typ 100 ggr att hade vi tagit 153an så bla bla bla:) Haha men många goda skratt blev det. Vi kom fram till ullared vid 10 snåret och drog in och började shoppa! Efter en timme var min vagn överfull med diverse saker varav de flesta var till Alva förstås:) kl 12 så betalade vi och gick ut för att tömma våra vagnar. Därefter gick vi och åt lunch. Jag åt sprödbakad fick med potatis och kall sås! Skitgott. Mamma och Tina åt rotmos med rökt fläsk och Lina åt kebab tallrik och ingen av dom var nöjda med maten:)

Sen drog vi oss in på gekås igen och shoppa loss. Denna vändan så kolla jag på kläder till Anders mig och Alva. Jag köpte 2 tunikor och ett par shorts till mig själv bara. Anders fick 3 par shorts, en huvtröja och 2 linnen. Och så underkläder till oss båda. Alva fick regnställ, ett fodrat och ett ofodrat. Så lite annat med förstås men tykte inte att det fanns så mkt sommarkläder faktiskt. Men lite lyckades jag hitta så det blev lite kortärmade tröjor och annat smått och gott! Fast orkar inte skriva allt vad jag shoppade men allt gick på ca 3800 kr. Men nu så slipper vi tänka på födelsedagspresent till Alva iaf o det e ju skönt!

Nej nu kommer lite bilder från våran tripp!!

Tack o hej



mamma håller koll på hur Tina kör


På väg till paradiset:)


Mamma rensar snoken!


mammas snygga kombo med rosa, blommiga skor och blå/vit randiga strumpor


sminkar sig innan vi e framme. Vad sa man säga??


Så här satt Lina mestadels av resan:D


Resultatet av 60 minuters shopping!


Står i kön till kassan efter andra vändan. Min vagn ser rätt tom ut men det var rätt mkt ändå!


Fullastat!!


Kliade i fingrarna på mig, ville bara riva i mina påsar men gallret var i vägen:(


Tina var nöjd med sitt godis:)


Alva blev nöjd med sin igglepiggle!!

jag vet, jag vet..

..är aaaaasdålig på att uppdatera:) Lusten finns bara inte! Men letar för fullt efter den;)
Nu ska jag göra mig klar så ska vi åka o hämta anders o sen ut till mullis!

RSS 2.0