Dan före dan före dopparedan

Idag har jag och Alva gått upp på stan. Vi skulle hämta ut min mobil som är färdiglagad. Men hade glömt inlämningskvittot hemma så det sket sig. Men hämtade ut ett paket iaf och så köpte lite gottis till lillan sen traska vi hemåt. Kallt men väldigt skönt ändå.
Ikväll ska vi ut och äta på Jensens Böfhouse. Ska bli gott det! Det blir jag och Anders och Alva. Frågade Petra och Kajan med men de hade massa att plocka med ikväll och så. Men det blir flera ggr!
Är vrålhungrig så vi ska gå så fort anders kommit hem o gjort sig i ordning o fixat lite på internetbanken!
Nu ska jag ge Alvis lite käk så inte hon förgås:)

"Döö för fan, tomtejävel"

Monday..fortfarande!

Har nu faktiskt dammsugit! Mkt nöjd. Har även fixat med spjälskyddet på Alvas säng som satt lite hur som helst.
Är sjukt snorig och har sveriges lock för båda öronen så hör illa med.
Nu ligger Alva på lekmattan och tuggar på en skallra. Är trött som fasen. Och ont i bihålorna. Men så är det att vara förkyld:)
Ringt trygghansa har jag gjort oxå så nu är det i sin ordning. Hade ju en kille här för nästan en månad sen och vi fixade med det och han skickade in papprena men vi fick inga papper eller inbetalningskort hem.. Så ringde dom o de sa att föräkringen låg fortfarande på ansökan.. Bara för att de inte hade risk kollat henne och det måste de göra för att hon inte andades som hon skulle vid födseln. Men nu har det ordnat sig iaf så kommer få hem papper och så.
Alva sov bra inatt. Vaknade bara 2 ggr tror jag. Och somnade om direkt när hon fick lite vatten och nappen. Mycket skönt!
Det verkar som om paradise hotel tagit juluppehåll eller nåt för det kommer inte gå på hela denna vecka iaf. Skit.

Monday

Jupps. Dan före dan före dan före dopparedan!
Inte många dagar kvar till julafton alltså.
I fredags åkte ju jag med Petra, Kai och Tilde till vingåker. Det slutade med att jag och Alva blev kvar när Petra och co åkte hem så kom Anders senare på kvällen oxå och sov kvar hos mamma. Vi dracka lite vin och spelade plump och chicago och kom inte i säng förrän kl 5 på morgonen! man är kvar där typ:)
På lördagen så åkte vi och åt julbord på djulö herrgård.
Igår var vi iute i Mullis och hälsade på! Fick med oss klappar hem och lämnade kvar de vi hade köpt. Var hemma runt 18 snåret!
Idag måste jag dammsuga. Har sagt det i snart en veckas tid tror jag. Lusten och orken att städa infinner sig verkligen inte men man måste ju ändå! Tur att inte Alva börjat kravla runt på golvet som Tilde gör för då skulle hon vara täckt av damm! Nej nu ska jag gå och få henne i säng hon börjr bli lite sur!

Tack o hej

Fredag!!

Japp då var det början på en ny helg!
Idag ska vi åka till vingåker. Jag och Alva. Vi åker med Petra, Kai och Tilde, för dom ska oxå till vingåker!
Så måste snart börja klä på den lilla sjuklingen. Hon är förkyld, näsan rinner och hon hostar förskräckligt. Men men ett besök hos mormor och hundarna piggar nog upp:)

I onsdags var Petra här och vi drack lite öl och lite vin och snackade lite skit. Helt plötsligt så började en värmeljushållare att brinna! Så jag slängde på vatten och JÄVLAR vilken låga det blev!! Fast det slocknade iaf som tur var! Men har lite sot på väggen och i taket. Men det går nog att skura bort. Det får Anders göra, han är längre än mig. :)

Vilket väder det är ute sen då! Iskallt, sol och massa snö. Vackert.
Var ute på en första åktur med Alva i sin nya pulka. Finns endast ett ord för att beskriva den händelsen. Och antagligen så är det ett ord som ni inte skulle kunna tro att jag skulle använda för att beskriva den händelsen.
Pinsamt är ordet! Hon var inte riktigt på humör så hon började med att sitta upp snällt i pulkan dock lite butter. Men sen ville hon inte mer och slängde sig bakåt så hennes huvud bara hängde och dinglade över ryggstödet. Såg ut som jag var ute och gick med en unge utan ett enda ben i kroppen eller att hon var avsvimmad. Så blängde hon lite på mig. Men vi får göra ett nytt försök när hon blivit frisk igen. Om snön e kvar då vill säga!

Alla julklappar är klara oxå utom en. Men den ska vi köpa imorrn. På söndag blir det till att åka ut till Anders föräldrar för att lämna av julklappar till dom! Undra var fan jag har lagt Olles julklapp.. FAN! Den måste jag leta efter för den har jag inte sett till sen jag köpte den. Hoppas den ligger i vagnen! Får kika efter!

"Mysterier, löser du och jag, med Kalle, i Sysselstan!" Haha fått den låten på hjärnan! Blir väl så när man hör den varje dag på barnkanalen:)

Tisdag!

Då har jag precis ätit frukost nu! Hehe en väldigt sen frukost. Så de blev bara knäckebröd och ett glas mjölk!
Alva ligger och sover och jag sitter i soffan och har lilla prinssessan står och går på tvn.
Har faktiskt plockat en del och dammsugit och vikt ihop alla kläder som alltid lyckas hamna i Alvas rum.
Ska bäda rent i Alvas säng sen tänkte jag. Hn har lyckats kräkts på påslakanet så det är väl inte så mysigt att ligga i. Har ju tvätt tid imorrn med. Tyvärr så är det när Anders är iväg på julbord så hoppas jag fixar att tvättaoch torka allt. Känns trist att behöva släpa ut Alva hela tiden men men det löser sig nog. Ska seom jag kanske kan byta tiden så den är på dagen istället för mamma och Lina kommer hit imorrn så då kan ja springa ut i lugn o ro:)
Ta och skicka iväg ett mess till Anders och se om han pratat nåt med Jocke. Anders sa igår att han skulle se om Jocke och Lisa skulle vara hemma idag så skulle vi gå dit och hälsa på lite! Vill ha hem julklapparna jag beställt så jag kan slå in dom! Har ju ett par stycken kvar att köpa oxå så får se om man ska göra det i eftermiddag om ej J och L är hemma eller så får det bli att göra det på torsdag. Helgerna känns det som man ska undvika att åka och julhandla på.
JUST måste ringa mamma och säga att hon får ta med isfolk böckerna hon läst klart. Det är det som är det värsta.. Hon började läsa isfolket och när hon var på sjunde boken så började jag med att läsa dom och jag lär nog vara ikapp snart! Och då måste jag hålla på och vänta och vänta! Och ändå läser jag bara på kvällarna när ja lagt mig. Fast d kan det bli att jag ligger i 3-4 timmar iofs:) Nää tack o hej 

Måndag

Jahaja då har ännu en helg flygit förbi!
I fredags så var jag, Verro och Anna hemma hos Petra. Dracl lite alko och spela lite wii och kollade idol! Sen blev det utgång till strömpis. Det var mkt trevligt! Efter strömpis så blev det grillcorner för kebabpizza med maaassa vitlökssås och så taxi hem för att glufsa i oss. Jag sov hemma hos Petra! Det var rätt skönt.

Löradgen blev lugn med ice age 3 och mat från shanghai. Mkt gott!

Igår så gick jag och Anders och Alva upp till wadköping på julskyltning. Det var mysigt. Efter det åkte vi till marieberg för o kolla julklappar men vi köpte bara 2 badankor till alva och en bit ring. Men har fixat lite klappar idag. Tack för internet säger jag bara:) Om vi får tillbaka bilen som är inne på lagning idag så åker vi nog för att kolla lite mer klappar. Även handla lite skulle behövas! Sitter nu och väntar på att Petra ska höra av sig om hur det gick på banken!!

Kom även på att jag kommer missa idolfinalen på fre!! Kommer istället stå i familjen Jonssons garage för att skära kött! Jag och Anders är med och har köpt kött från en slaktad kossa som vi ska ta reda på. Det kommer bli kallt! Kommer minsann ihåg hur mkt jag frös sist! Hujedamej! Är det en liten Ava jag hör nu som har vaknat tro..
Jo Visst hade Alva vaknat. Så nu sitter hon i babysittern och pysslar lite. Nej nu får jag fan dra iväg ett mess till Petra o kollat hur det gått:) So long!


Torsdag

Idag så var vi på bvc. Den lilla ungen vägde nu 8210 gram och var 70 cm lång!
Hon fick även vaccin mot svininfluensa. Grattis lilla gumman på 6 månaders dagen, det ska vi fira med en spruta! Hehe hon vart ledsen men det gick fort över. Hon var på dåligt humör redan innan hon fick sprutan så..
Nu har det verkligen smällt till och blivit kallt. Men enligt städtanten på bvc så skule det tydligen bli regn och så i helgen igen. Jaja den som lever får se.
Jag och Alva tog oss en liten tupplur här nyss. Vi är ju inte vana att gå upp så tidigt som kl 9! Hehe. Nej men det var mysigt att gosa ner sig lite i sängen faktiskt. Jahaja ska se om man kan hitta några bilder att ladda upp oxå!

Onsdag!

Veckan springer iväg med en väldans fart! Idag har jag och Petra vart uppe på stan med barnen. Vi gick upp och det var skönt! Lilla Tilde låg och sov de 2 timmarna vi var ute! Tröttmössa:)
Fick iaf en julklapp inhandlad. Nu är det bara resten kvar. Fast till de flesta tror jag iaf vi vet vad vi ska köpa, det är just "bara" inhandlingen kvar.
Imorrn ska vi till bvc. Våran motorvärmare till bilen fungerar ej så den kommer inte starta imorrn. Tur att snälla Petra ställer upp och lånar ut deras bil:)
Längtar till julafton men samtidigt så vill ja inte att det ska gå så fort för då börjar jag ju jobba snart. Fy fan så tråkigt. Men det är ju bara var 3dje helg så ska inte klaga! Kommer man bara in i det så går det nog bra!
På fredag ska jag hem till Petra och dricka lite! Anders blir hemma med Alva. Se om det blir utgång. Nice blir det nog iaf!
Nähä styra lite nudlar innan greys börjar tror ja allt;)

Tack o adjö

Tisdag=Desperate!

Yes! Tisdag igen och det är en sån bra dag för då är det mkt på tv att kolla på:) Eller mycket och mycket men iaf 2 program jag vill se:) Desperate kl 21 och kl 22 så är det Hells kitchen! Me like! Nu har jag slängt i en maskin med tvätt och lagt Alva så nu sitter jag och väntar på att Petra och Tilde ska komma! De har haft mäklaren hos sig idag som tagit bilder på deras lägenhet så ska bli intressant och höra om han sa nåt! Vilket väder det är idag förrästen! Strålande sol! Och våran vagn är, inte helt otippat, i bilen.. Det var ju så jävla trist väder igår, regna hela dagen så vem kunde ana att solen skulle närvara idag?? Nåja så kan det gå!
Har ringt lönekontoret oxå och fixat fram hur många procent det är jag ska söka tjänstledigt. Nu måste jag bara hitta blanketten jag ska skriva ut men har ej lyckats så får väl ringa till kommunväxeln o be de skicka hem ett till mig!
Tack o hej!

RSS 2.0