Söndag!

Mmm det den helgen det! Imorrn börjar jag inskolningen på mitt nya jobb:) Ganska gött att få en fast tjänst sådär utan att man ens prövat på att jobba! Men tror det blir kalas bra!
Annars har det varit en skapligt bra helg. I fredags så festade vi till lite. Jenny, Fredrik och Louise kom hem till oss och vi festade till lite. Eller ja ganska mkt för min del för blev riktigt onykter! Jag och Anders kom fram till att vi nog inte skulle komma in med mig på krogen så vi gick till BK o drog sen hem. Igår var det bara en massa flott för hela slanten!
Idag kmr Linus, Sofie, Linnéa och Lina hit o hälsar på. Vi ska planera lite inför Tunisien resan o bestämma vilket hotell o så vi vill ha!
Tack för mig! Måste in i duschen nu, städat o svettats!

Lördag förmiddag!

Jojo! Var på bio igår med Anders o helan hans familj! Tittade på Arn. Den var bra faktiskt! Sen så åkte vi hem till oss o fikade lite innan familjen jonsson åkte hem till mullhyttan igen! då var jag lagom trött! hade ju inte sovit på så mkt på natten innan!
Fick låna borrmaskin av petra o kajan med! så nu har vi fått upp en tavla oxå! Ska borra upp våra hyllor snart, när anders kommer hem från fotbollsträningen!
funderar på om man ska ta ett bad! eller nej det blir ju så varmt! hehe sparar badsuget tills petra o kajan har flyttat in i sin lägenhet o badar jacuzzi då istället! Fyy fasen!
Puss hej

Hoho jaja!

Då har man varit på anställningsintervju nu då! Bara Hoppas hoppas! det var ju tillsvidare anställning så vore ju bara sååå skönt att få ett fast jobb!!
E så trött nu så vet inte var ja ska ta vägen! hehe bara sovit 2 timmar inatt! Så ska nog krypa ner nu en stund till innan Petra kommer hit runt 12 snåret!
Håller på att hitta på lite god mat till alla hjärtans dag:) Blir ju kanske en lite speciell dag det här året! Mmm
Nej nu måste jag gå å pinkelura lite!
Tack o hej!

Jahaja!!

Jojo så har man skaffat sig en ny blogg plats då! Tror alldeles bestämt att jag har fått en vagel i mitt öga! o det gör ont ont ont!

RSS 2.0