Helg igen!

Men denna helgen är jag ledig! Mycket skönt! Fast jobbade ju visserligen bara 2 dagar denna veckan så att har blitt rätt mkt ledig!
Igår var vi på ikea och köpte en spjälsäng till lilla Viveca. Så får vi se när vå åker ut och träffar det lilla underverket! Vi sa det till Mattias att de får höra av sig när de känner att de orkar. Det blir ju så många på en gång som vill komma!
Igår så vek jag ihop alla de babykläderna som jag vann på tradera och lade ner i byrån, så nu börjar det bli ganska välfyllt! Små bodies och pyjamasar har vi gott om nu:)
Var hos barnmorska Birgitta i måndags och lyssnde på pyrets hjärta! Det slog så fint ca 140 slag/min, och jag låg mellan mittersta och översta kurvan! Mitt övertryck för lite för högt men inget som behövdes göras nåt åt. Så berättade jag lite om att min höger hand domnar av rätt som det är. Hon sa det att blir det värre så får jag höra av mig till henne igen för i vissa fall så kan man behöva göra en operation. Det är en nerv som ligger i kläm. Men så länge jag inte direkt lider av det eller börjar tappa saker för att handen domnar bort så är det ingen fara!
Nästa gång vi ska dit är den 18 mars, Petras bf datum! 

Igår så vart det en lugn kväll! Vi hyrde 3 filmer och kollade på 2. Eller ja jag somnade när vi tittade på Wall-E efter en kvart så ja såg bara en film. Max Payne hette den och var ingen höjdare direkt. Vi hyrde även Patrik 1.5 och den är bra den såg jag på bio med Petra och Kai men tyckte den var så jävla rolig så vi ska se den ikväll eller imorrn! Det är ju melodifestivalen ikväll och det får man ju inte missa! Trots att man bara spyr galla över skiten så känns det ändå som om man måste titta på det!

Köpt en så jävla rolig bok som heter Barns tankar av barn så avslutar med ett litet citat från boken. Ska försöka komma ihåg att göra det i varje inlägg! Detta kommer från kapitlet Pappor och förlossningar och det är Emil 8 år som sa nåt smart:)

"När mamman ska föda så sitter pappan och drogar henne och håller henne i handen".
Fint observerat! Och så ett litet hemskare citat...

"Veras pappa stack när hon föddes. Men jag tror de letar efter honom fortfarande".   Christian 7år.

Barn är ju bara för roliga!

Louise:79 dagar
Petra: 18 dagar
 

Snart är veckan slut..

..men det är ändå min första arbetsdag denna veckan för mig:) Jobbar kväll ikväll och sedan 7-13 imorrn sen tar jag helg! Gissa om det är skönt med 75%:) Det ger inte så mycket klirr i kasssan men vi klarar oss!
Såå vad har hänt sen sist! Jo våran dator har kraschat ihop totalt nu så man kan bara ha den på i ca 5 min innan den stängs av! Jättekul! Men har lånat en hårddisk av min kära far så att nu kan vi surfa hemma igen:)
Vi var nämligen i vingåker igår och firade min mor som fyllde 44 bast! Åt lite lunch och tårta innan vidrog till far och hälsade på där! Firade även min styvmor Jennye i efterskott oxå!
Idag så ska jag upp på stan tillsammans med Petra och Anders sen kulle vi dra oss till Marieberg det var nån butik där som öppnat så vi får se vad det är!
Nej nu ska jag ta o göra mig i ordning innan vi ska bege oss! Hejsan hoppsan!

Louise: 81 dagar kvar
Petra: 20

Ps Anders blev farbror natten till tisdag till en liten tös som ska heta Viveca! Har ej träffat henne än men de skickade en bild och hon ser så söt ut! Men men vaddå bara 81 dagar kvar!!!

Fortf fredag!

Hamnade lite framför datorn igen:) Tog mig ett litet bad på drygt 40 minuter drygt för att ja frös och nu är ja så varm så jag sitter i bara underkläderna och ångar! Anders e iväg och tränar lite fotboll men han kommer nog hem snart!
Lade bud på tradera förut på massa babykläder:) sammanlagt 24 plagg och vann auktionen med bud på 210 kr! Så det är ett snitt på 9 kr/plagg! Det tycker jag är rätt överkomligt! Så nu behövs det inte mkt mer kläder förrän vårat lilla underverk har växt till sig lite:)

Ikväll så ska vi äta lite fläskfilé med klyftpotatis! Det blir nog smaskigt! Hade tänkt oss frukt sallad till efterrätt men grejen e att vi bara har bananer och äpplen hemma.. Se om man orkar ta sig till affären men det tvivlar jag starkt på! Jag är inte alls sugen på att röra mig utomhus och min kära Anders kommer nog vara helt slut efter träningen eftersom de vart ute och löpt oxå!

Spöade skiten ur Anders förut på chicago! Det var kul! Fast det tyckte inte han! Fast han tyckte nog det var himla kul när jag stolt som en tupp visade honom att jag hade en kåk! 10or och 5or! Så hade han med kåk i ess och damer! Jävlar vad arg jag blev då!

Nähä nu ska jag väl ta lite bilder på min växande mage! Det är bra Petra att du lägger ut bilderna på din mage på din blogg för annars glömmer jag bort att ta kort på min egen:) De ggr inte Malin tjatar hål i huvudet på mig förstås;)

Louise: 0 dagar! Har precis fått ut mitt lilla barn och det gjorde inte alls ont. Det bara låg där så fint i vagen och väntade på sin mor under tiden jag tog mitt bad! Barnet log stort mot mig när jag kom och sa "Hej mamma här är jag, jag är världens snällaste lilla människa och jag vet inte hur man skriker så jag nöjer mig med att skratta och jollra lite sött. Bara för du har burit på mig och blivit tjock på kuppen så ska jag göra dig en tjänst och endast bajsa när du inte är hemma så att pappa får byta på mig"

Petra: Ajajaj gumman du förstår du är ett unikt fall och kommer vara gravid i ca 6 månader till! Vilken otur!


Fredag och dax att jobba helg!

Fast är ledig idag och skulle egentligen köra lör, sön, mån men jag tog semester på måndag:) Som sagt måndag efter helg är det absolut värsta jag vet! Så det blir en 7-16:30 imorrn och en delad på söndag! Har sån tur att jag och Malin alltid jobbar likadant på helgerna! Så vi har delade turer samtidigt och hela dagar samtidigt! Fast det blir inte så länge till eftersom hennes helger försvinner efter den 1 april. Men det e ju iofs i den vevan jag går hem så att jag överlever nog;)
Imorse var jag uppe tidigt! Eller ja tidigt och tidigt, för mig är det tidigt! 09:15! Fast vaknade tidigare eftersom Anders knallade upp! Han är iväg och tränar lite nu! Själv har jag setat och tittat på resor.. Min drömresa! Maldiverna! Så otroligt vackert och jag har lovat mig själv att nån gång så ska jag åka dit! Ända sen jag såg en bild på detta paradis när jag var liten så har jag velat åka dit! Men det är dyrt! Man får ge minst 50 000kr. Så dags att börja spara;)
Verkar vara nåt vajs med min blogg så jag kan inte ladda upp bilder! lite smått irriterande men ska se vad ja kan göra för att åtgärda detta!

Den 3 mars så blev det bestämt att vi ska gå ut och äta alla vi fruntimmer på jobbet! Tror att det blev efesos på rudbecksgatan! Och jag klagar inte för jag älskar deras mat! Mmm! Spec när vi inte behöver betala heller:) Hade nästan 3000 kr i våran kassa så att vo använder dessa pengar! Möjligtvis att vi kanske får betala dryck eller så själva men blir ju inte så mkt! Inte för mig som dricker alkoholfritt iaf:)

Nej nu börjar datorn sega sig så bäst jag sparar detta innan den bara stänger av sig och jag blir galen!
Tack o hej!!

Louise: 87 dagar kvar
Petra: 26 dagar kvar!

Saker ändrar sig fort

För bara ett par veckor sedan så var det hur lugnt som helst på jobbet men nu är det verligen körigt! Vi behöver vikarier varja helg för att kunan klara oss! Men jag klagar inte. jag tycker det är skönt att vårdtyngden gått upp lite! Så denna dagen har gått i ett! Hade en snabb frulle rast på kanske 7-8 minuter sedan fick jag gå upp och sitta vak och sedan så höll det på i ett kör fram tills jag slutade halv två! Som sagt tycker det är skönt när det är mycket att göra, dagarna går så oerhört fort då, men jag vet inte hur länge jag kommer att orka då istället. För när jag kom hem idag så var jag verkligen helt slut och hade så himla ont i ryggen och halsbrännan var inte heller att leka med! Så jag total slocknade på soffan i lite drygt 2 timmar så det är bara hoppas på att jag somnar ikväll! Har ingenting att läsa heller det är det värsta! Och när vi rensa ur klädkammaren så bar vi ner alla saker till förrådet i källaren som ligger i ett annat hus och dit orkar jag inte gå och rota! Fast har ju lite gravid tidningar som jag får bläddra i.

Idag så var Anders iväg på arbetsintervjun. Han tyckte det gick bra men de sa att de skulle kolla upp hans brottsregister :S Ajsanbajsan men han sa som det var och att han hade lagt det som hänt bakom sig så det är bara att hoppas att en sådan grej inte ska förstöra!

Ikväll så har vi ätit pastagratäng med kassler och och babyspenat. Så sjuukt gott var det! Vart massa mat kvar så det blir nog till att äta det imorrn med! Klockan 21 så är det ett program på femman som jag ska se. Handlar om förlossningar utan smärtstillande, hemma! Kan bli intressant att se! Inte för att jag någonsin skulle kunna tänka mig att föda hemma utan nån smärtlindring! Nej fy lustgasen kommer bli min bästa vän hoppas jag, bara jag inte börjar må illa av den! Imorrn så är det på datumet en månad kvar tills Petra och Kais lillskrutt är beräknad och 3 månader tills vårat pyre är tänkt att komma ut! Men det känns sååå länge kvar! Längtar något så kopiöst tills vi kan ligga och bara mysa ihop, våran lilla familj! Idag så fick jag en bild i skallen av att det blir en pojke till Nederman/Ruonakangas. Jag såg Petra gå runt med en liten grabb i famnen. Jag har fortfarande känslan av att jag bär på en flicka men man vet ju aldrig! Är det en liten Alva eller en liten Alexander? Det är nog de namnen som är mest aktuella för oss men vi har några fler! Nej nu ska jag ta mig ett stoooort glas vatten att dricka! Barnmorskan på måndag! Shit det måste jag komma ihåg! Bäst att skriva påminnelse på mobilen! Minnet är ju som sagt bra men oerhört kort!

Ha det gött alla nissar!! 

Söndag igen

Det e inte klokt så fort det går! Jag jobbar igen nästa helg och jag tyckte nyss jag gjorde det! Fast det är bara positivt! Ju fortare tiden går desto fortare så är det vår, sol, BEBIS, sommar, sol, ett glas vitt vin i Petras och Kajans utomhus jacuzzi.
Bara positiva saker! Och förhoppningsvis ett jobb till min Anders oxå! Han ska ju på intervju på tis i Arboga.
Han kom nu nyss hem efter att han gått till konsum i kylan bara för att jag var glass sugen:) Han är ju bara för snäll och underbar! (För det mesta;)) Känner mig rätt trött faktiskt! Bra då kanske jag somnar fort ikväll så jag inte behöver läsa så mkt. har snart läst ut boken jag håller på med just nu och sedan står jag där utan nåt att läsa igen! Och det är det värsta jag vet! Måste köpa fler böcker! Får nog gå ut på adlibris.se och beställa hem lite! Bokmal som jag är! Tur att Anders är likadan! Vi ligger så fint och sedesamt bredvid varandra på kvällarna och läser våra böcker! Jojo så det är verkligen jungfrufödsel när det lilla pyret kommer;)

Nej nu ska jag gå och värma upp min lilla gubbe:) Och äta glass förstås!
Har blivit helt såld på McFlurrys! Heeeelt sjukt gott ju! Åt en med lion i fredags och i botten av bägaren så var det bara hur mycket kolasås som helst! GUUUUD! Det är min graviditetslast! McFlurry! Ge mig en mjukglass maskin och massa daim och lion och jag är dig evigt tacksam! Dock inte min figur kanske men what the fuck! Jag delar med mig av godsakerna så är vi alla lika tjocka och glada sen!

Louise: 92 dagar
Petra: 31 dagar

Igår..

..så fick jag min dammsugare! Så smidigt det var att springa runt med den! Me like ALOT!
Tack så mkt älskling:)
Såå idag var det då alla hjärtans dag! Och även våran förlovningsdag! Så det blir lite god mat och mys ikväll!
I eftermiddag så ska vi åka till Anders morbror Håkan och fira honom för han fyller år! Går och väntar lite på att Anders bror Mattias och hans Stina ska höra av sig för deras lilla bebis var beräknad att komma den 11/2 men det har inte blivit nåt än! Vore väl mysigt att ha en liten bebis redan nu i februari att gosa med! Innan Petras och Kais kommer i Mars! Hehe så man har ju ett par stycken att gosa med innan vårat lilla knyte kommer!

Vart lite orolig att jag hade åkt på magsjuka igår.. För i torsdags kväll så var jag hos en gubbe på jobbet som hade det! Och igår så började jag må så himla illa och kände mig helt dassig och konstig. Men idag mår jag bra så att det var nog nåt annat, tack och lov!

Nej nu ska jag ta och gosa upp mig i soffan hos Anders och så ska vi äta lite frulle! Han ska iväg och sparka boll snart så bäst att passa på! Maybe att en uppdatering kommer senare!

Louise: 93 dagar
Petra: 32 dagar!

Har nån något knep på hur jag kan komma ikapp så är ni mer än välkomna att höra av er! Au revoir!

Torsdag!

Yes och snart är min arbets vecka som är nyss påbörjad, slut! Jobbar ikväll och imorrn 7-13 sen är jag ledig lördag och söndag! Mycket skönt! Igår så gick det bra att jobba men var inte hemma förrän halv elva! Fick en timmes övertid och det är ju inte fy skam det förstås. Ikväll jobbar jag med Monika och Annéa. Då ska jag försöka att komma ihåg att fråga Annea om hon vill jobba för mig den 23/2. Jobbar nämligen lör sön o mån och det värsta jag vet är att jobba måndag efter helg så tänkte ta semester då!

Annars knallar det mesta på som vanligt. Börjat sova skit om nätterna nu visserligen. Ligger aldrig riktigt bra och även om jag gör det så har jag dyngsvårt att somna om när jag väl vaknat. Men det är väl en del av graviditeten det med så det är bara gilla läget och veta att det går över! Guud som jag längtar efter våran bebis! Eller våra bebisar ska jag väl skriva för längtar efter Petras och Kajans med så det är sjukt! Fatta när man har de små rosa knytena i sin famn och de är så små så de nästan försvinner! Ja jösses! Det är ju så man blir tårögd!


Idag ska jag och Anders ut och äta lite lunch innan jag åker till jobbet. Så då skiter jag nog i matlåda och äter youghurt och musli och frukt ikväll på jobbet! Eller om ja kanske köper med nån paj eller så. Den som lever får se!

Nej nu ska jag in och störa Anders i badet tror jag allt! Han har blottat sig för brevbäraren idag.  Anders springer typ jämt runt naken och eftersom vi har loftgång utanför vårat köksfönster med fri inblick och Anders stod naken och torkade av köksbordet så fick sig nog den stackars brevbäraren en chock om den slängde ett öga in i vårt fönster! Inte alla som vill mötas av en vit röv sådär på morgonkvisten! Jaja de får väl lära sig att ha skygglappar när de knallar runt här och delar ut post!


Louise: 95 dagar
Petra: 34 dagar

En lite ljusstrimma börjar anas..

De ringde idag ifrån Arbogas försvar till Anders! Han ska få åka på arbetsintervju där! På tisdag! Sååå guuud så skönt det skulle vara om han får ett jobb!! Jag tror nog att det ska kunna gå bra! Han har ju talets gåva min kära och ger nog ett tryggt och bra intryck! Så vi är riktigt glada nu!
Idag ska vi brassa iväg till Ikea och inhandla lite babysaker till skötbordet, lite värmeljus och klädhängare! Ev en fårskinnsfäll oxå beroende på hur mkt allt går på!
Så idag är det sista dagen på min 4 ledighet! Det går ju så sjukt fort! Så snart kommer jag få gå hemma på heltid om det fortsätter i denna takten! That we like!
 
Hehe satt o kollade på bilder från nyår. Haha hittade 2 fina som får våran kväll att se skit tråkig ut egentligen men det hade vi ju inte! 
               

Det bästa är ju att eftersom jag och Petra inte är så där super upptagna så är det väldigt trevligt att se vad grabbarba grus håller på med! Våra små kockar! Hehe nåja en kock och en kock underhållare kanske man får säga;)


Det är ganska kul att gå igenom alla bilder man har inne på datorn! Skulle behöva rensa egenligen, eftersom våran data fuckar sig och stänger av sig tamejfan heela tiden och det är grymt störande! Skulle behöva rensa hela hårddisken.

Nähä nu ska jag ta och borsta mina tänder och göra mig i ordning för avfärd! Avslutar med en supersnygg bild på mig!

Gravid och kaxig eller vaddå??? Det är dock ganska många veckor sedan denna bilden togs så sätter väl in en nyare bild för att få en rättvis storlek på min mage!


Nu Helena ska du vara nöjd för alla bilder har jag satt in för din skull;) Hehe läste nog Barses kommentar!!

Haha och måste bara sätta in denna oxå! Fy faaan så snygga!!
Helena, Petra och jag ca 14 år gamla!

Tack för mig!!

Nytt försök!

Skrev inlägg i tisdags men innan jag hann spara så kom det upp en ruta där det står att internet bla bla bla och måste avslutas bla bla bla så att allt var bara borta ännu en gång! Kanske borde ta det för ett tecken o sluta skriva men icke!

Idag är det lördag och jag är ledig! Första dagen av mina 4 lediga! Känns så sjukt skönt! Så jobbar jag kväll både ons o tors så har jag tagit komp på fre så jag slutar kl 13 istället för kl 16. Rätt nice det med!

Jag och min käre Anders var hemma hos våra kära Petra och Kai i tisdags och kollade på film. Vi hade alla pratat om hur gärna vi ville se The curious case of Benjamin Button så vi slog sak i saken och tittade på den! Hehe Petra och Kai hade fixat så fint när vi kom och dragit in bäddsoffan i deras sovrum, så jag och Barse placerade oss i den med benen uppslängda på sängen! Riktigt nice! Hur som haver, så nu var vi redo att se denna omtalade film. Och vi var alla rörande överrens om att vi var överlyckliga att vi inte slängt ut pengar på denna film på bio. För fy vad besvikna vi blev! Det var typ sista halvtimmen-timmen som var helt okej men innan dess så satt jag och Petra mest och pratade.

Ikväll är det melodifestivalen! Så har vi bjudit hit Petra och Kajan på lite mat! Kajan var så snäll så han fixade hålet i våran badrumsdörr, målade över "Made in Denmark" på skötbordet och satte upp en hylla i vårat kök! Tror nog de förstår lite bättre nu var vi menar när vi säger att vi har SJUKT hårda väggar! Vet inte hur många borrar som gick av innan hyllan kom upp. Och borrarna glödde under tiden det borrades! Men nu sitter den så fint i köket men vi vet inte riktigt vad vi ska ha på den! Eller jo jag har ställt upp vin karaffen som vi fick av P & K i förlovningspresent! Äntligen ha ett ställe att ha den på!

Nähä jaha nu har jag nog inte riktigt tid med detta utan nu ska jag äta lite frulle coh sedan ta tag i städningen! Anders är iväg och spelar futsal så får hålla tummarna för FK pojkarna med att det går bra för dom! De hade vunnit första matchen iaf så vi får se!

Hasta la vista, Bejbi!

Louise: 100 dagar kvar!
Petra: 39 dagar kvar!
 Fan 100 dagar det låter ju för fan som flera år. Men imorrn är det bara 99 och då låter det inte lika mkt! Hehe 

Helgen is DONE!

Skönt skönt! Gick inte upp förrän klockan 12 idag! Det var nog ganska behövligt med tanke på hur prutt lite jag lyckats sova i helgen! Så igår kl 16:30 så var jag lycklig som få! Åkte hem o lade mig o slappna av i badkaret som Anders hade fyllt upp åt mig! Låg där och plaska i 45 min sen gick jag in o la mig på sängen och kollade på lagom avancerade program som Den elake kocken och top model och bara slappade!! 
Sen gjorde jag i ordning tacos som var klar tills Anders kom hem från sin match. Och blev jag nöjd med min nya tupperware grönsakshackare för 300 kr.....hm... JA! Gud så fort och smidigt det gick! Slippa alla tårar över hackad lök! Bara det var värt pengarna! 

Idag så har lite bebiskläder kommit från H&M som ja ska hämta ut! Lite sockor o mössor o så:) Kommer inte riktigt ihåg vad det var så det ska bli spännande! Beställde 2 amningsbh:ar oxå så får vi se om de passar min späda barm!

Ska snart klä mig o fixa till mig lite så ska vi bege oss ut till Mullis! Måste vänta på att diskmaskinen blir klar bara! Fast det är den nog snart!

Och avslutningsvis:
 
Petra: 44 dagar
Louise:105 dagar

Nån mer än jag som ser orättvisan??

Thank U and Goodbye, akta en haj 

RSS 2.0