Helg igen då!

Det är fanimej inte klokt vad det går fort! Vet inte om det är bra eller dåligt. Både och antar jag!
Veckan som gått har vart utan några större bekymmer! Början av veckan var lugn. I mådags hände det nog inget spec. Eller jo förrästen, mamma, Lina och Linnéa var ju här och hälsade på! Jag bakade en blåbärspaj! Linnéa hade med sig säsong 3 av desperate housewives. Tur det för säsong 1 och 2 hade jag kollat klart på. Det var mycket trevligt att de var på besök!
I tisdags så kom Petra och Tilde förbi när de var på väg hem efter att ha vart i Vingåker. Vi drack kaffe och busa lite med barnen! Och så har vi då onsdagen... Den onsdagen som jag och Petra fick för oss att gå ut och gå med barnvagnarna! Mycket bra och väldigt trevligt iofs men vi gick lite väl tror jag. Vi tog en sväng till Brickebacken. Det började regna, Tilde spydde ner Petra, solen kom, svetten rann, fötterna värkte. Men ca 1 mil och 3,5 timmar senare så var vi hemma igen! En dusch har aldrig känts skönare än vad den gjorde då!
Igår så var det bara slödag för hela slanten! Hade ont i ryggen efter promenaden så jag och Alva mös ihop i soffan och kollade desperate:) På kvällen så tog jag och Anders en promenad ut i området här i ladugårdsängen men vi var bara ute typ en halvtimme för kl vart lite väl sent oh han skulle ju upp och jobba!
Ikväll så blir det lugna puckar för oss. Vi ska äta lite varmrökt lax, färskpotatis och kall sås och hyra film! Imorrn ska vi åka ut till torpet i odensbacken där Petra med familj är!
Nej nu måste jag sluta min lill-stora tös knorrar! 5360 gram och 58,5 cm lång!
Hon sitter och pruttar hör jag! Hehe hon sitter i sin bilbarnstol och tittar på tv! Min lilla soffpotatis! Nähä ta och byta på henne, amma henne och sen ta en liten tur i vagnen om det inte börjar regna! Så får det bli.
Tack o hej

Fadderajanlej

Måndag imorrn igen! Sjuuukt så fort veckorna går! Våran lilla tjej blir hela 6 veckor på onsdag! Makalöst!
Soo va ska man skriva idag då? Jag och Alva är ensamma hemma för Anders är iväg med Kai och spelar tennis. Alva sitter i bilbarnstolen och sover. Hon drömmer nog nåt otäckt för hon gnyr och ser jätteledsen ut:( Men hon kommer n vakna snart hon har sovit ityp 3 timmar nu om inte mer.
Har vart ute hos Kennet och Anders i torpet idag och fikat. Vi följde med Petra och Kai och Tilde dit fö jag hade inte träffat dom på så länge, Anders och Alva har aldrig träffat dom så det var på tiden tyckte vi! Jätte trevligt! De har de så mysigt där ute. Petra o Kajan ska ut dit näst helg och vara lite "växtvakter" för K och A ska bort! Så då åker vi nog ut och hälsar på lite! Hoppas det är fint väder så kan man ligga och sola lite!

I fredags så var vi hemma hos solhagaborna och spelade lite texas och uno och kastade pil! Mycket trevligt! Vi sov kvar där med eftersom nåt glas vin eller 2 slank ner oxå:) Alva tvärslocknade i deras babysitter som de har och sov där i typ 4 timmar! Tilde låg och sov i sin vagga så vi föräldrar fick roa oss i lugn och ro.
Igår så åkte vi ut till Mullis och hälsade på Anders familj. Vi var först hos hans föräldrar. Jag och Alva bänkade ss i soffan och tittade på tv medans Anders satt i köket och tjötade med far sin. Vid halv sju tiden så åkte vi hem till hans bror med familj och grillade och pratade massa. Åkte därifrån vid midnatt ungefär! Så helgen har vart riktigttrevlig. Rätt skönt att vara hemma nu för det känns som man knappt varit det!

Nej nu ska jag ta och pussa på lillan hon gråter i sömnen stackaren!'

Tack o hej

Long time no see

Ja det är ju så att när man har småbarn så har man inte riktigt tiden för att sitta och blogga det har jag ju märkt iaf! Eller tiden finns ju när hon sover eller är hos sin pappa men då prioriterar jag annat att syssla med:)
Sen sist så har ju både midsommar, campingstuga och vitmossefest inträffat! Så vi tar väl och börjar med midsommar!
Då var jag, Anders, Alva, Linnéa, Petra, Kajan, Tilde och Carina hemma hos min mor och Micke och grillade lite och drack lite vin! Mamma och Micke själva var inte hemma utan de var på fest! Fast senare på kvällen så drog vi hem till Carina och sjöng lite singstar! Mkt trevligt! Midsommardagen kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde men tror det blev lugnt hemma med typ pizza eller nåt:)

För 2 helger sen så var vi iväg till Hargebaden och campade lite med Petra och Kajan och Tilde! Det var oxå trevligt! På kvällen så grillade vi och drack vin, dagen efter så låg vi vid den tempererade poolen hela dagen! Kul för alla som fick bada för det fick faan inte jag! Det var ganska jobbigt faktiskt för solen stekte på bra så när vi kom hem var vi bruna som pepparkakor allihopa!

I lördags så var vi då på vitmossefesten! Faster Lena fyllde 50 år och hade fixat en kanon fest med god mat och hur mycket dricka som helst! Alltså jag drack kopiösa mängder alkohol den kvällen men var ändå inte mer än lagom rolig och full! Hade jag druckit den mängden för 1 år sen hade jag vart plakat! Mamma fick vara barnvakt åt Alva för första gången övr natten och det gick väl sådär haha! Lillan hadetydligen ätit stup i kvarten och eftersom hon har ganska mycket ljud för sig när hon sover så hade mamma inte fått en blund i ögonen! Så halv nio på morgonen så kom hon in med Alva till mig och Anders för hon skulle få sova några timmar! Vi var ju lagom bakis och Alva var klarvaken så det var bara sätta sig och roa henne:) Men festen var  skitrolig iaf, det var kul att träffaså många släktingar på en och samma gång det händer ju inte så ofta! Bror min var förstås uppe på scenen och sjöng. Pretty women vart det och alla jublade! Han är en riktig entertainer min bror det kan inte förnekas! Träffade hans tjej Mia för första gången med och hon var jätte trevlig så det är bara gratulera de båda för att de funnit varandra:)

Nej nu måste jag klä mig, sedan ska jag och Alva åka till Petra och Tilde och leka! Känns som jag missat att skriva massa men ska försöka skriva lite oftare nu!
Tack o hej!

RSS 2.0