bränd o muskulös!

Var med Anders o solade igår! O hälleflundra vad bränd ja blev! Ser ut som en kräfta i ansiktet! O det blev ju knappast en bättre ansiktsfärg av att man var på gymmet och tränade! Personlig tränare i all ära men man kan fasen inte fuska när han är med! Men har bara honom en gång till sen får jag träna ensam! Eller ja med Petra o det är bättre! Hon ska med köpa gym kort på nautilus så det blir kulkul! Sen funderar jag o Hanna från jobbet på att pröva vattengympa! Haha hon, jag o massa tanter a´la 60 plus! Kanske man borde ha en baddräkt så man ser lite anständig ut! Vi får se hur det blir med det!
Ska ta o kolla igenom kokboken o se om jag hittar nåt gott att laga till middag ikväll! Igår blev det stekt kyckling i en tomat+basilika+vitlöks o creme fraiche sås med ris! Helt okej!
På söndag blir det stek! Passa på nu när man har en massa kött i frysen!
Haha idag så var jag o pratade med samtalsterapeuten Eliisa (Ingår i detta lilla paket vi blev erbjudna från jobbet med samtalsterapeut, kostrådgivare o pers. tränare, så jag är ej i behov av en hjärnskrynklare) så fick jag som förslag att jag skulle göra oväntade saker! Tex att på jobbet så skulle jag helt plötsligt släcka alla lampor och tända massa ljus istället. Så sa hon att jag skulle göra oväntade saker för mig sambo. Tex klä in mig i gladpack! Halllååå?? Alltså spentanitet är fantastiskt men NEJ NEJ NEJ!  Jag tar inte en rulle gladpack o lindar in mig i det!
Nähä nu ska ja kolla kokbok! tack o hej!

Snart till jobbet!

Jojo! Börjar klockan 15 o min buss går 14.20. Ganska perfekt faktisk!
Helgen har annars varit bra! I fredags tog jag o Anders det lite lugnt o åt mat o tittade på tv! Eller ja han kollade väl mest på tv medans jag somnade! I lördags så var vi hemma hos Petra o Kai o kollade på melodifestivalen och åt tacos o drack lite vin! Mkt trevligt! Igår eftermiddag åkte vi ut till Anders föräldrar o karva i kött! De hade slaktat 2 kossor så vi fick ta rätt på allt kött! Det tog 5 timmar men nu så har jag o Anders 10 kg köttfärs, entrecote, 2 fransyskor, 2 ytterfiléer, grytbitar, biffar, lövbiff, rostbiff mm så vi klarar oss ett tag!
Var förra måndagen iväg och hade kostsamtal o tränade sen med personlig tränare! Det gick bra o var kul, ska dit på tors igen! Skulle åkt o tränat idag innan jobbet men har så ont i nacke o rygg efter gårdagen så pallade inte det!
Idag så ringer de till Anders ifrån banken så ska vi få tid för lite snack om lånelöfte o så! Vi vill ha vårat eget!
 

RSS 2.0