I väntans tider..

Har nämligen en ny favvo serie nu när inte greys o desperate går. O denna serie har gått i många år men jag har aldrig direkt varit en sån som följer serier förään nu! Criminal minds! Så grymt bra och spännande heeeela tiden! Så om det är nån där ute som läser och känner sig manade att köpa alla boxar med den serien så är ni hjärtligt välkomna att göra det:) Det börjar typ 23:10 idag så nu sitter jag och kollar på reprisen av grannfejden. Ganska roligt! Jag gillar Robban. Han är en skön kille. Låter väldigt arg o hr massa attityd men innerst inne är han nog en riktig liten nallebjörn. Har ätit popcorn och jag tror att det fastnat en kärna på min onda-icke existerande- halsmandel! Nää nu ska jag ta mig en piggelin så kanske det onda försvinner!!

Tjaba

Idag har jag och Alva kört Petra och Kai till karlskoga så de fick hämta sin bil! Sen drog vi o handlade lite!
Så nu har jag precis ätit middag bestående av färskpotatis, grillad kyckling, gräddfil och gräslök. Fy fan vad gott det var! Alva fick sitta bredvid och mumsa på rån med smör. Hon gillade inte min mat nåt vidare. Nu har hon och jag varit ute i förrådet och hämtat in våran andra resväska så vi kan packa lite mer!

Anders e iväg på match.. Så det e 3dje kvällen denna vecka jag och Alva är ensamma. Men nästa vecka så har vi ju semester så vi får vara tillsammans då!

Nu ska jag ta oc kasta Alva i badet, kanske att jag hoppar i med henne vi får se:) Har nu läst ut serien trollrunor av Margit Sandemo. Den var väl okej men inte alls i klass med isfolket böckerna! Så nu har jag börjat läsa en ny bok av Marian Keys. Typ 700 sidor i den så då har jag att göra ett tag. Drömprinsen tror ja den hette. Älskar hennes tidigare böcker så mina förväntningar är höga!

Imorrn ska jag och Alva ta oss dels till mitt jobb för att ordna upp lite och dels till Ö&B för att inhandla....sugrör var det! Så ska jag kika runt lite efter armpuffar till Alva och Tilde! Eftersom vi bor vid en sjö nästa vecka så känns det skönt o ha lite flyt grejer på barnen!

Nu kmr lite pics så håll till godo för bövelen=)


Lilla flum!


Morsan, nu är det faktiskt inte roligt längre!


Ta på dig ringen ordentligt för f-n!!


Fått syn på sin egen skugga!


Äntligen är pappa hemma!!!!


Jag tar den här och drar!


Undra hur jag får bort pappret??


Skit samma det går nog att äta ändå!


Åh kanske det finns mer gott i kylen??


Hänger i lära-gå-vagnen och kollar på bollibompa

Nähä nu ska jag ta och kasta mig o Alva i duschen. Fast först ska jag nog ta och göra klart hennes rum för natten!

Tjohoooo

Passar på att plita ner några rader..

..nu innan greys anatomy börjar! Det som dock e väldigt trist är att jag missade förra avsnittet och även avsnittet innan det! Men just förra avsnittet verkade ju SKIIT spännande för ja såg litegrann av det!

Nu har jag även packat lite inför veckan i stugan! En hel resväska e full o då är det endast sängkläder och handdukar o Alvas täcke! Haha fatta alla våra kläder som ska med oxå! Aja det blir nog bra. Jobbar ju hela helgen så känns som om man måste passa på att packa lite innan.

Idag har jag och Alva lekt lite taxi åt Petra:) Hon har lämnat in deras bil i karlskoga! Så imorrn åker vi dit och hämtar bilen igen. Det kommer bli jobbigt när jag e hemma sen o ska parkera bilen för nu är det ju typ örebro veckan så de spelar massa boll här vid skolan mittemot oss så parkeringsplatser är en enorm bristvara!! Men jag får hoppas att jag har tur o hittar en ruta!

Avslutningsvis får ja skriva att ja längtar till nästa vecka som faaaaaaan!! Har ej lagt över några flera bilder till datan från kameran så det blir ej några bilder i detta inlägg!!

Tjingeling mutterfukkers=)


sorry..

..för taskig uppdatering! Vad jag skrev sist det har jag ingen som helst aning om!
Nu sitter jag iaf i soffan, Alva har lagt sig och Anders spelar fotboll. Har ont i halsen. Men det e dock inget att göra åt för det e tydligen ett virus jag har o det går ju ej att bota med antibiotika! Men jag tror iaf att det känns bättre idag än vad det gjorde igår.

Helgen som var så va vi  i vingåker o firade Linnéas student. Asså shit vad man saknar den tiden! Så himla kul, fest fest fest vareviga dag utan att man blev helt död i en vecka efteråt!

Vi har införskaffat oss en systemkamera oxå så nu kan man få aningens finare bilder än vad man får med mobil kameran hehe.

Helgen som kommer ska jag jobba! Känns helt okej, dels för att jag kommer få jobba med Malin på lörd kväll och dels för att på söndag så åker vi till stugan!!!!! Ska bli så himla härligt. Se 4 små barn springa runt och leka medans vi kvinnor ligger i solstolar med varsitt glas vin och blir servade av våra män samtidigt som dom sköter grill och ungar!!! För det är väl så det ska vara va??? ;)

Veckan efter att vi kommer hem ifrån våran lilla semester så tänkte jag ta med Anders och Alva till hennes förskola som hon fått plats på! Den heter Gåsapigan och det tar väl typ 5 min att gå dit om ens det! Ska bli spännande, och jag tror att Alva kommer trivas som fisken i vattnet! Hon fick förrästen sin 1års vaccination idag. Gick väl okej men hon skriker ju så hon glömmer att andas o det är mindre roligt men men det ger nog med sig.

Nää ta o lägga in lite bilder kanske o sen ta sig en liten rostemacka kanske!!




En sliten mamma och en söt liten chiuaua vid namn Ozzy


Gott med piggelin, men synd att den e slut...


Men byggare Bob e med smaskig!

Solen är ju för härlig:)

Tillbringat i princip hela dan ute.
Jag och Alva tog en promenad ute på förmiddagen och satte oss i gräset o busa lite.
När vi kom in så drog jag fram snabeldraken och dammsög balkongen, vilket var väldigt behövligt! Massa aska och blom blad och skit så det vart fint när det var klart! Sen kom Petra och Tilde och hälsade på och då satt vi ute på ballen och barnen fick mat och jag och petra drack kaffe o provsmakade bullarna som Lena hade bakat. MUMS! Sen när Petra och Tilde hade åkt hem så började jg med att skura av insidan av balkongen den var SÅ himla skitig! Skrubba med svamp och trasa o cilit bang men det som hjälpte bäst var att spruta vatten med vattensprutan och det tog tid! Men nu är det fint och Alva blir inte skitig när hon är där ute o leker!

Undra vad som börjar på tv nu kl 20 tro.. Har kollat på halv åtta hos mig, så börjar fan känna mig hungrig nu!

Just det, vi har skaffat mobilt bredband nu med. Vi tog 3 och det har faktiskt fungerat riktigt bra och e nog fan snabbare än comhem som vi hade innan. Det som dock är väldigt störande är att när jag har mobila bredbandet sitter i USB porten, så är den så stor så att jag kan inte sätta in mobil usb sladden o föra över bilder i den andra usb porten. Fatta ni? Så då måste jag koppla ner internet och säkra borttagning av maskin vara, stoppa i mobil usb sladden, föra över bilder och sen koppla in bredband usb igen o skriva in pin kod och koppla upp! Hehe vet ej om ni förstår men det e iaf krångligare än förut!

Imorrn så fyller våran älskade unge 1 år!!! Så jag ska gå upp tidigt med Anders så ska Alva få lite frukost på sängen(välling:)) och så lite paket! Så ska vi självklart sjunga för henne! Stackars barn haha! Och på lördag blir det kalas! Blir typ 30 pers som kommer så det blir fullt ös:) Näää nu ska jag slänga in lite bilder från idag o sen kolla lyxfällan:) Sen blir det nog röda gubbar med glass på balkongen när Anders kommer hem från träningen!


Alva med sin gröna spöklampa:)


Ute i det gröna och äter rån!




Sitter ute på balkongen o äter rån igen:)



Min lilla hjälpreda!


RSS 2.0