Budgivning pågår..

http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?ObjektID=763488

!!

Efter att ha vart ute i garaget och rotat heeelt i onödan så hittade jag iaf papprena här inne i köket. O tur var ju det för mkt riktigt så skulle man ju ha med sig antagningsbeskedet! Kan välja mellan mnd och tis o gå så blir nog tis så hinner jag tala med dagis iaf en dag innan=)
Har nu hunnit med att steka pannkakor och ätit dom! Alva var med och vispa smeten och åt sedan 2½ pannkaka.
Nu har jag lagt henne och ute regnar det! Så för mig kan det bli att läsa lite i min bok! Skulle skura toaletterna och handfaten men upptäckte att vi inte har nån rengöringsmedel förutom cillit bang och den luktar så jävla illa så får ta o skura det efter att man inköpt det!

Haha Alva kom fram till mig förut o sa läppa mamma? (Hjälpa mamma) Aaa sa jag det kan du göra hjälp mamma du(fast jag visste inte vad hon mena), då sprang hon in i vardagsrummet och plockade i alla sina saker hon rivit ut i korgen där de skulle ligga! Hon är riktigt duktig på att plocka upp om man säger till henne. Hon är ju lika pedantisk och ordningsam som sin mor! *host*

Friday im in love!

Jahaja då var det fredag igen! Det märks tydligare nu när Anders börjat jobba och han är borta på dagarna! Förut när vi hade semester så var ju alla dagar den andra lik typ, fredag hela veckan=)

Den här veckan har gått så himla fort. Igår så höll jag på hela dagen och flyttade på bambu rullgardinerna, spika tavlor, städade och fan o hans moster. På eftermiddagen/kvällen kom Oskar och Ida förbi med deras lilla Anton och kikade på hur vi bodde o så fikade vi o snacka skit! När de åkte hem så tog jag och Anders med Alva på promenad till affären och köpte mjölk och ägg.
I onsdags så hade jag huvudvärken från helvetet som vägrade släppa! Den gick över en stund när jag åkte på tacos kvällen men den kom tillbaka. Men hade trevligt och åt massa tacos!! Var hemma kl 00:40!

Idag gick vi inte upp förrän kl 09:30 jag o Alva=) Skönt det! Sen frulle och så vika tvätt och dammsuga och nu landade jag här en stund! Ska ta o sätta på en maskin tvätt tänkte jag. Anders tycker nog att det är skönt att jag ej börjat jobba än för då tar han bilen till jobbet. Lika bra han passar på för from nästa vecka så lägger jag vantarna på den hehe=) Måste leta rätt på mitt papper om att jag ska på introduktion iom med att ja ska plugga mitt ämne. Det fanns tre dagar att välja på varav den första är på måndag o det var den jag tänkte gå på men har jag sagt till dagis att Alva ska komma då? Nope. Och idag är det ju studiedag så får ringa måndag morgon och hoppas att det år bra att hon kommer med så kort varsel. Fast det är nog inga problem. Måste ju ha pappret för det stod ju vart jag skulle gå och sen vet jag inte om jag var tvungen att ta med intagningsbeskedet! Ja det blir väl bara att leta leta leta.

Imorrn står det kalas på schemat hos Anders syster Louise och idag fyller min bror Linus år! De blir 25 både Louise och Linus=) Ujuj det är lääänge sen en annan var så ung haha!

Nej ta o leta rätt på pappret var det ja..

tröttmössa

Har nu satt upp våra svarta bamburullgardiner i vardagsrummet. Och det blev bra. MEN! Jag satte dom för långt åt vänster. Så på den vänstra sidan sitter rullgardinen kant i kant liksom med fönsterkarmen men på den högra sidan så är det typ 20-25 cm till karmen! Blir galen! Och det var fasen jobbigt att sätta upp dom. Iom detta så måste jag flytta alla 6 spikar några cm till höger. Inte alls säkert alla märker det iaf inte dom som har en snopp mellan benen men vi tjejer ser sånt! Så jag kommer göra om det antingen imorrn eller på tors. Eller kanske redan ikväll. Den som lever får se! Ska spika upp tavlor sen oxå men väntar tills Alva har vaknat tänkte jag.
Idag ska vi äta falukorv, potatis och stuvade morötter. Kommer Alva äta detta? Antagligen inte. Funderar på att lura henne genom att lägga maten i en barnmatsburk så hon tror att det är burkmat. Kommer det fungera? Antagligen inte. Blir inte den rätta oranga färgen på maten.
Fick förrästen ledigt imorrn från jobbet så jag kan vara med på tacoskvällen!! Wiiieee detta innebär att jag kommer vara ledig till typ nästa vecka. Vet inte riktigt vila dagar jag jobbar och så för mitt schema är borta men ska hämta ett på jobbet imorrn tänkte jag.
Nähä ta o gå på dass och sedan sätta igång med maten. Ska försöka undvika att kolla på rullgardinerna i bambu. Kommer jag klara av att inte kolla på dom??



Antagligen inte.

Nya hjärsta bo!

jajemän då var vi äntligen här! I huset. Självklart så hann ju inte allt bli klart tills vi flyttade in, staketet lyser med sin frånvaro och låsen har inte blivit bytta. Det roliga är att idén med att byta lås kom ifrån pappan till killen som vi hyr av, inte från oss så för våran del hade vi lika gärna kunnat skita i det men han ville byta så fine! Men att det aldrig blir gjort gör ju bara att man blir irriterad! Och en stor anledning till att vi längtat efter att flytta hit var att kunna öppna upp glasdörrarna i uterummet så att Alva skulle kunna komma och gå ut och in som hon ville men tack vare att det där j-vla staketet aldrig kommer upp så måste vi vara med ute när hon är ute. Nej mkt strul får man väl ändå säga att det varit. Allt låter så himla bra och allt ska fixas och det är inga problem o bl bla men inte fan händer det mycket! Så samma kväll vi flyttade in satt Anders inne på hemnet och letade hus haha. Men vi måste spara ihop massa pengar till handpenning innan vi kan börja tänka på att skaffa ett helt eget hus! Så vi får ta en sak i taget.
Nu när vi ändå bor här så tycker jag att jag trivs bra! Det är ju dock väldigt stort och vi har ju inte fått hit alla möbler än men det kommer det med. Det absolut värsta är ju att vi ej har några tv kanaler överhuvudtaget eftersom vi inte har nån digitalbox. Beställde det igår men det kommer dröja minst 2 veckor så det känns för jäkla tråkigt! Så det får bli massa filmer istället men det blir liksom inte samma sak.

Idag började Anders jobba igen..Tråkigt men men sånt e ju livet! Idag fick han dessutom reda på att han blir fast anställd efter att hans provanställning går ut den 1 nov så det känns ju skööööönt!!!!!!! Även om man var i princip säker så är det alltid skönt átt verkligen få veta det svart på vitt och att papper är påskrivna!

Själv skulle jag börjat jobba ons kväll men förhoppningsvis blir jag ledig för det är tacos kväll med jobbet hemma hos Maria A och det vill ju jag med vara med på så har eller rättare sagt ska ansöka om semester! Hoppas nån nappar och tar ons kvällen åt mig bara=) Och så skulle jag jobbat tors och fredag men så fick vi se att Alvas dagis var stängt så blir hemma dom dagarna oxå=)
Så nästa vecka börjar jag jobba! Och då ska jag även bort till wadköpings uc på introduktion eftersom jag ska börja läsa naturkunskap! Ska li lite spännande att läsa lite igen, se om man tycker det är kul eller bara jobbigt men eftersom det bara är ett ämne så ska jag nog kunna tycka det är kul! Naturkunskap är ju faktiskt ett roligt ämne oxå!

Ska se om jag få låna min telefon av Alva som sitter och kollar på fåret Shaun på den. Hon verkar ha kommit på hur man sätter på nya avsnitt efter att det första tagit slut märker jag=)


Pust!

Jaha då var man mitt inne i flytten då! Imorrn går lasset med alla stora saker men vi håller på för fullt med att köra bort kartonger o kassar fulla med grejer. Jäkla tur att man flyttar under semestern för annars hade man ju aldrig hunnit om man skulle jobba oxå! Det roliga är att eftersom vi har inflytt from imorrn så skulle ju allt vara klart borta i huset men de har varken fått upp staket eller bytt lås på dörren. Men det får de fan ta o göra för vi måste ju ha mer än bara en nyckel och utan staket så kan vi inte släppa ut Alva heller. Men allt har ju dragit ut på tiden så är ju inte förvånad. Jaja får väl hoppas att det kommer upp snart iaf.
Nu ligger Alva och Anders och sover lite middag, jag fick sovmorgon så är inte så jätte trött. Ska ta och skruva isär köksbord och Alvas spjälsäng.
Var på handkirurgen igår och träffade en arbetsterapeut som kollade min hand. Fick en skena jag ska använda främst på natten men man kan ha den på dagen oxå. Så inatt sov jag med den och min hand domnade inte av en enda gång. Eller jo nån gång men det var för att jag låg på armen så fick inte ut nåt blod till handen! Så det är ju skönt. Dock så har jag haft skit ont i överarmen idag istället. Precis som nerverna kläms åt så det bara strålar i armen i en viss vinkel och med lite vikt så när jag skulle packa ner en flaska med olivolja så gjorde det skitont i en viss vinkel. Vet ej om det har nåt med handen o göra eftersom det borde ju vara samma nerver?? Jaja får läsa på lite o får ringa at om det inte blir bättre o fråga. Hon sa iaf att om det inte är blir bra med skenan om 2-3 veckor så ska jag ringa igen o då blir nog en op aktuell.
Nää nu börjar handen domna så lika bra att sluta skriva o börja skruva hehe

RSS 2.0