It feeeels goood!!

Som vi längtar efter flytten!!!!
Paula och Stefan heter de vi ska köpa radhuset av, de ringde idag och kollade om vi ville köpa lite grejer av dom som dom tänkt o sälja annars skulle grejerna läggas ut på blocket! Vi åkte dit och "shoppade" en del=) Plus att vi fick det för mycket bra pris, om de skulle lagt ut det på blocket hade dom tagit mer för sakerna, men det är klart, enklare för dom om vi köper så mkt som möjligt! Win-win situation helt enkelt! Såå det vi köpte var:

Utemöbler i trä, jättefräscht med dynor,  bara 1 år gamla! Bordet har klaffar på båda kortsidorna så det kan bli jättestort om det behövs, 4 stolar till.
Klotgrill i krom
2 takfläktar
1 helfigursspegel
1 hylla med 2 sänglampor
1 frys
Allt för sammanlagt 2350 kr! Sen så var vi i valet och kvalet om en bokhylla som de oxå skulle sälja så den bad vi om betänketid på men vi kommer köpa den har vi nu bestämt så 1000 kr till för den! Är osäkra på om den är "vi", våran stil, den är riktigt fin så vi tänkte att vi provkör den=) Plus att vi fick en del saker oxå bla en aircooler att ha på somrarna när altanen blir som en bastu, men den går även att ha på hösten o värma upp altanen med när det e kallare, jättefin lampa ovanför bordet på altanen, taklampa i sovrum, träpersienner i vardagsrum och altan, spisplatts lock o säkert fler grejer jag glömt. Känns dock trist att det är just dom personerna vi köper av för hade vart grymt att ha dom som grannar=)

Så får vi se när vi kan flytta! De ska iaf tömma förrådet så fort de kan så vi kan börja köra dit grejer sen och även se om de kan få loss ett rum inne i huset som vi kan ställa grejer i. De får tillgång till sin lägenhet den 1 dec men de ska renovera den så beroende på när de är klara får vi se när själva flyttdagen blir, de hoppades att det skulle kunna gå att ordna redan i mellandagarna! Vore grymt!! Vi har dock kommit fram till att våran soffa ÄR för stor=( Ska se med RS möbler om det finns så ma kan köpa som en avslutande del att ha istället för divan delen
och se om man kan lösa det så beroende på vad den kostar i sånt fall. Annars blir det att byta eller sälja=(
Nu ligger Anders och Alva och hostar ikapp inne i sovrummet, båda är förkylda, bara jag som klarat mig!Har ställt in Alvas säng i vårat sovrum för hennnes rum är jättekallt! Vi har höjt värmen och det käns i alla rum utan hennes. Får se om det bättrar sig om ett par dagar annars får hon sova i vårat rum fram tills vi flyttar!

Efter att vart i vårt nya boende for vi ut till Mullhyttan och hälsade på svärisarna! Åt god mat och tog det lugnt och pratade, Alva var med farmor ut till magasinet för att göra nåt o då hade hon hört musik så de hade dansat där ute=) Gosan! Hon fick en docka av oss igår som hon vårdar ömt. När hon hade lagt dockan i docksängen så gick hon till dörren för att stänga igen den och innan hon stängde helt sa hon "natti natti, älskar dig, ses imorrn" precis som jag o Anders säger till henne när hon ska sova! Hon matar den och byter blöja och klappar i rumpan när den har ätit! Nää nu ska jag oxå knyta mig tror jag för imorrn bitti är det jag som går till vc och tar bort styngnen!!!!!!!!!

RSS 2.0