Tjuuu

Idag gick jag och Alva upp kl 9! Det var skönt. Nu har vi gjort oss klara för en tur på marieberg med Petra och Tilde, så vi väntar på att de ska plocka upp oss. De åkte nyss hemifrån o så ska Petra tanka bara sen kmr de hit. Köpte en svart klänning/tunika igår som jag tycker supermkt om så nu funderar jag på om jag ska köpa en likadan fast i en annan färg. En mer sommarfärg liksom. Då kan jag ha den på Alvas kalas som är nästa helg! O så har jag kommit på en sak som jag ska kolla på till Anders men skriver inte vad eftersom jag vet att han sitter och läser min blogg när han jobbar:) Men det är inget speciellt utan bara en liten grej! Nää nu ska jag ta o pinka o hitta mitt läppsyl innan björkhaga flickorna dyker upp!

Ciao


Åskväder!

Haha är det då man ska stänga av tv och datorer och släcka varenda lampa? Har bara en lampa tänd och tvn är faktiskt avstängd! Vilket inte gör ett dugg eftersom det bara e skit på tv. Kl 21 åker den dock på igen för då ska jag kolla på kniven mot strupen. Helt såld på alla matlagningsprogram! Efter det så är det Gordon Ramsey´s kitchen nightmares, vilket är samma grej som kniven mot strupen fast gordons program e typ 400 ggr bättre!!
Har lagt ut auktioner på tradera nu och redan fått en såld! Så istället för att ha en för liten bh i byrån så kommer jag få 100 kr att spendera:) Hoppas att det blir lite vinst på de andra auktionerna med så jag tjänar in några hundringar iaf. Så idag har jag faktisk setat vid datan ett bra tag bara för att ladda upp bilder o fixa och dona på tradera! Men vi har varit ute oxå. La oss på en filt och mös och åt glass, det var mysigt.

Hoppas inte att det är sånt här väder i helgen, vi tänkte ju ha grillpremiär ju:( Jaja det blir nog bra ändå. Nej nu ska jag nog ta och lägga in lite bilder och sen hämta mig lite tonfisk sallad och smaska på framför tvn!

Hej hopp!!!


River ur kläder ur byrån så hon får plats att klättra i!



Posar lite i vardagsrummet:)



Vill se vad det är jag värmer i mikron!





Full koncentration!


Min duktiga lilla tjej!



Slut!!!

Tradera!

Jepp ska ta och sälja av mina BHar har jag kommit fram till! Har så sjukt många och alla e för små! De flesta e nya och en del använda typ en gång. Kommer aldrig kunna ha dom så varför ha dom ligga i byrån o skräpa för. Så ska ta kort på dom o försöka fixa med det så snart som möjligt. Så om nån vill ha en bh att ta på sig eller att tälta i ni får väl vara med och buda haha!

Idag åt Alva mat som jag lagat! Och det var INTE pasta! Det var kycklinggryta och ris, hon tyckte det var jättegott och jag blev skitglad:) Hon har ätit pasta till middag varenda dag i typ 2-3veckor, vägrat att äta annat. Imorrn ska jag göra en fiskgratäng så får se om det går ner lika fint. Fast hon har aldrig gillat torsk så vidare mkt så jag har inte alltför stora förhoppningar.

Näää nu ska jag försöka ta mig ut med Alva en tur i vagnen!

Efter att...

..fått många mail ifrån vi föräldrar att man kan anmäla sin guldklimp som omslagsbebis så har jag nu gjort det! Ni får gärna rösta på våran ungpalt och sprid detta till så många ni känner:)ViFöräldrar - Omslagstävling - Vi Föräldrar

Thank U very much!

Regn regn regn

Fast det brukar tamejfan alltid regna den helgen när det e vingåkersmarknad!
Jahaja vad har hänt sen sist jag skrev då? Eftersom jag är så jäkla dålig på att uppdatera min blogg så får jag alltid ha en internet sida till uppe så jag vet när och vad jag skrev sist:)
Alva går fortfarande inte. Eller hon går ju några steg men sen sätter hon sig! Fast vi var på lek och bus landet här för ett tag sen och då gick hon faktiskt typ 2½ meter! Det var roligt:) Jag hoppas att hon går till sitt 1 års kalas, vore så kul att se henne, Tilde och Viveca knata runt allihopa:)

Ikväll åker vi till vingåker när Anders kmr hem från jobbet! Mamma och Micke e ensamma hemma för Lina e i sthlm och Linnéa har praktik hela helgen så de mutade oss med smörgåstårta att vi skulle komma och sova kvar! Så vi blir en natt där, sen hem på lörd och på sönd ska vi på Jaobs 3 års kalas! Mkt kalas har det blivit på sista tiden men det e bara roligt!!

Annars rullar väl livet på! Händer lite grejer som känns ganska jobbiga men jag hoppas att det löser sig snart! Även om detta var väntat så känns det så himla tråkigt och ledsamt, det är ju ändå en person som jag älskar som detta har hänt och jag vet att h*n mår så väldigt dåligt över detta:(

Nej nu ska jag lägga in lite bilder, Hittade lite bilder från min förlossning så håll till godo haha, alla e verkligen inte vackra, nästan barnförbjudna! Fast det bir lite andra med :) so long suckers;)


En liten Tilde!


Anders och Tilde


Jag och Tilde



Jag och lustgasen!


Sexig donna! Ska få lite EDA:)


Håller god min:) Nu känner jag ingen smärta iaf!


Sms:ar lite!




Vissa problem att sitta ner! Snygg glipa på skjortan:)


Börjar bli lite trötta på att vänta!


Snyggaste bilden NÅGONSIN! Så sjukt svullna ben har jag med!!


Har nu varit på förlossningen i 9 timmar!



Varit på förlossningen i 13 timmar! Aningen trött, varit vaken nästan 1 dygn med värkar.


Sjuuukt trött, och med en nykläckt Alva på bröstet! 1 timme efter att hon kom ut!


Anders e med lite trött:)


Amningstajm. 1 av alla miljoner ggr det dygnet:)


En liten liten stortå mitt på bilden som stack upp!


Far och dotter




Alva hatade att ligga i plastsängarna på hjul! Skulle bra vara hos mig eller Anders


Våran Älskling!! <3

Tisdag morgon

Yepp, Alva har börjat bli morgon pigg igen! Så kl sju var vi uppe! Eller ja, Anders bar in Alva till mig med en flaska välling som hon fick dra i sig innan vi steg upp:) Nu sitter hon på golvet och tittar på småkryp. Alltså vi har inte massa småkryp hemma utan det finns en barnprogram som heter så. Det e ganska kul faktiskt. Själv har jag pussont i skallen och bihålor plus ont i magen som fan!

Annars då... Valborg firade jag, Anders och Alva ensamma. Vi var ute och tittade på brasan och lite folk vid strax efter 19. Sen blev det hem och lägga Alva så klockan åtta satt jag och Anders där och undra vad fasen vi skulle hitta på! Men vi drack lite öl och vin ute på ballen, sen gick vi och la oss vid midnatt typ. Lite skillnad mot valborg för typ 6-8 år sedan då man typ lika gärna kunde gå o dö om det inte var fest nånstans haha!

I lördags var vi i fjugesta på kalas hos Anders mormor! Mkt trevligt. Så kul att se Viveca och Alva tillsammans. Satt och gav varandra bullar och höll på att krocka med huvudena flera ggr när de skulle titta på bullen som nån av dom "råkade" tappa på golvet! Jacob är så gosig mot Alva och vill kramas och pussas med henne och det har hon faktiskt gått med på konstigt nog:) Han fick tom en puss av henne en gång!

I söndags så var vi till barnens ö en sväng med Petra, Kai och Tilde. När vi kom hem satte jag igång med att tillaga min söndagsstek ch det blev SÅ gott:) Älskar stek! Vegetarian det är inget för mig!
Nej nu måste jag gå och byta blöja på Alva hon har gjort nr 2!





RSS 2.0