O så var det

sjukt länge sen jag skrev här igen. Har jobbat i nästan en månad nu och det känns bra får jag säga. Skönt att få lite extra cash. Iofs så slukas de extra pengar ja tjänar nu mot förr upp av billån och dagisavgift men men=) Ser ju fint ut på kontot för ett litet tag iaf!
Anders har vart på 2 st arbetsintervjuer på atlas copco, så vi får hålla tummarna för att dom vill ha honom! Då är ju ett år säkrat med jobb för honom iaf. O det bästa är att det är atlas som ligger typ 3 minuter ifrån oss! Först var det väl tal om att det var atlas ute i kvarntorp som gällde men så var det visst inte!

Idag så var jag, Petra, Anders, Kai och Alva på klädbytardag. Hittade lite fynd faktiskt=) Har även vunnit lite stövlar och skor till vintern åt Alva på tradera. Vinterkängorna jag vann var helt nya och kostar nog ganska så mkt i affären så jag är nöjd!

Alva ligger och sover och Anders spelar fotboll nu så jag sitter i soffan och softar! Imorrn ska vi på kalas till Anders storebror Mattias som fyller år! Ska vara där kl 14 så tänkte dra med Anders och Alva och äta en java frulle innan kanske!!! Fatta va gott!

Nu ska jag se om jag kan lägga in bilder. Tack o hej


Mys i soffan


Badar med pappa i massa vatten=)Blidde inga flera bilder just nu men ska lägga över bilder från datan så kanske ni får se lite hur kräftskivan i vingåker såg ut=)


utgång igår!

haha det var kul. Vi blev ganska berusade. Det kommer upp minnesglimtar mest hela tiden, det är skoj. Petra kommer du ihåg att vi stod på dansgolvet med nån äldre karl som tyckte att vi typ skulle börja sjunga en låt o så skulle vi dansa till det eller nåt? O att det blev Elvis Presley´s suspicios mind haha. Så jävla kul! men fy fan vad trött jag är idag! Nu kommer Anders snart hem med donkan mat, inte såå jättesugen på det, eftersom vi tog lite fyllekäk innan vi styrde hem inatt men det blir nog gott när det väl kommer=) Ikväll ska nog Anders gå ut eventuellt. Det tycker jag gott han kan göra, komma ut och vara lite social med sina vänner! Han ska hyra med Snabba cash till mig, har ju läst boken och nu vill jag veta exakt hur mkt sämre filmen är än boken! Boken var grym så tror knappast att filmen är bättre.  Så är det ju sällan. Så ska jag smaska i mig ostbågar o chokladasken jag fick från Anders igår!

Förut var jag ute i lekparken med Alva. Hon klättra runt och åkte stora rutschkanan, lilla rutschkanan, gungade och grävde i sanden. Det var så varmt ute mot vad jag trodde så skinnjackan fick åka av!

Haha fan nu har jag fått Elvis låten på hjärnan. Vad skönt det är att man har söndagen på sig att vara som en normal människa igen. Fatta om ja skulle jobbat imorrn, usch.

Nähä nu orkar ja ej skriva mer.
bajbaj

RSS 2.0