Vissa saker..

..är faktiskt jävligt orättvisa.. Tex är det rätt att låta personer som är över 65 år, som egentligen skulle gått i pension, få vara kvar på en arbetsplats när det är som det är nu? Kicka de som är unga o friska med familj o kanske lån bara för att det är sist in först ut som gäller? Ibland blir man så arg!
Fick reda på i onsdags att atlas copco säger upp massa! Anders blir en av dom..
Så köpa hus eller bostadsrätt blir ju inte att tänka på! Hitta större hyreslägenhet är inte det enklaste heller! Men vi får göra det bästa av situationen. Möblera och planera om här hemma! Om vi röjer upp i klädkammaren så ordnar vi upp rätt mkt iaf vad gäller fråga om plats men vill ju ha mer än så!!
Allt löser sig! Det enda måste vi egentligen har är ju en större bil!

Men ibland så känns allt väldigt mörkt och tungt men det e bara bita ihop o hoppas det ploppar fram ett jobb till honom så småningom!

Hej hopp gummi snopp!

Novemberväder minsann!

Japp det är regningt och grått ute!
Har verkligen inte gjort något idag! Badat o suttit vid datan! Börjar få ont i skallen nu!
haha var på marieberg igår! Köpte mig två par byxor! Anders köpte en skjorta, en tröja o vantar! Så gick vi till Nellie´s o skulle äta! Tog kebabtallrik o sa att ja ville ha mycket sås på.. O tro mig det var vääldigt mycket sås! Pommesen simmade jag lovar! Det bara rann på tvn! kom då att tänka på Petra. Hon skulle tro att hon befunnit sig i himmelriket om hon hade fått min mat! Men gott var det:D
Ledig idag och imorrn! Hoppas det är bättre väder imorrn då ska ja försöka ta mig ut i friska luften!

För det är lördag kväll!

Och nyktert ännu en gång:)
Har precis haft Fredrik, Petra o Kajan här på lite fika! Gjort smörgåstårta o den var sååå smaskig! Håller på att göra 2 till nu men Anders får hacka grönsaker för det e så trist! JÄVLAR äggen...Så jag nu var de borta från spisen!
Imorrn blir det mkt folk här då Anders släkt kommer o firar honom! Hoppas han får en kaffebryggare i present som han önskar sig:)
Igår var det en lugn kväll med för min del! Anders var ute med sina pojkar i "Duck tales" på Björnis o firade och jag låg hemma i soffan med massa ostbågar o godis o tittade på idol o sen på en film!
På måndag så ska jag gå på en demensutbildning.. Kan väl bli intressant. Anders börjar att jobba natt på måndag. Innebär ensamma nätter för mig men mer pengar o det kommer behövas! Tittat ut massa saker vi ska köpa så småningom! Det blir inte billigt men men det kommer det ju vara värt! Jag har börjat kolla lite smått på blocket efter bilar med. Våran lilla polo kommer inte räcka långt direkt. Tycker Saab 95 e fina men vet inte om det är så bra bilar.. Toyota e ju bra bilar men vet inte omk ja tycker de e så snygga.. Så ska det vara snyggt men skit eller fult men bra? Helst både och!
På tisdag så ska vi åka till Vingåker och fira Linnéa lite i efterskott och Micke lite i förskott! Det är så mycket födelsedagar hela tiden! Måste ju börja tänka på julklappar med! Jag fick lotten att köpa en julklapp till Anders morbror Håkan! Får se om man kan klura ut nåt bra! Kommer inte vara med att fira julafton med dom iaf eftersom jag jobbar:( Har nog inte råd att ta semester! Får se fram emot nästa jul istället!
Kanske man ska göra sig lite milkshake sen i Anders chilliröda Blender som han fick av mig:) Haha hade inte alls en baktanke med den presenten:)
Nej nu ska jag gå å klämma honom på rumpan o sniffa i nacken!
Puss o kram!

RSS 2.0