Strul strul strul!

Jo men visst! Fick mitt lönebesked där det stod att jag skulle få ut hela 3300 kr i lön! Hmm hur kan det komma sig när jag jobbat hela månaden tänkte jag! Jo pratade då med chefen som berättade att jag står som timanställd!!!! Trots att jag har fått en tillsvidaretjänst! O står man som timanställd så får man ju inte lönen förrän en månad senare! Men det lyckades ordna sig iaf så att jag får hela min lön imorrn iaf!
Ska börja med nåt nytt projekt på jobbet med inom rehab. 4 av de 8 mötena är på mina lediga dagar! Ganska trist men men det ger ju lite extra klirr i kassan!
Tråkigt väder idag! Så det blir till att ta med paraplyet när jag knallar iväg till bussen!
Annars är allt bra! Nyförlovad och lycklig! Längtar dock något så otroligt till september då vi åker till tunisien! Nähä ta och vika lite tvätt och hoppa in i duschen!
image2

Tisdag och ledig!

Och hur mycket vettigt gör man på sin lediga dag? Hehe ska iaf slänga i en tvätt! Skulle ha varit ledig imorrn men men ska på utbildning för nyanställda i Örebro kommun. Och en tjej jag jobbade med i söndags sa att hennes kompis hade varit på den utbildningen och man får typ lära sig hur en dosett och apodoser ser ut! Herre jösses jag har arbetat inom vården i snart 5 år, borde nog veta hur de ser ut!! Men men det är ju lättförtjänta pengar iaf! Lär ju inte behöva sitta med öronen på skaft för att snappa upp allt!
Jobbade min första helg här oxå. Det gick bara bra! Fast kom hem till en dam som hade gått bort. Tjejen jag jobbade med blev lite skakis för det var hennes första dödsfall. Det var lite scary för i bilen innan satt vi och pratade lite om dödsfall och jag sa att jag hade varit med om ganska många och Hanna sa att hon inte varit med om något och att hon ville ha någon van med sig den dagen det hände.. Och vad hände? Mmm..

Förstår inte hur jag ska kunna somna ikväll! Jag somnade nämligen innan 21:30 igår och gick upp strax efter 10 idag! Var visserligen vaken en sväng vid 6 tiden då Anders gick upp men ändå!

Fasen blir en soft vecka detta ändå! Som sagt ledig idag, utbildning imorrn, 7-13 på torsdag och fredag! Fast det lär ju bli övertid det blir det hela tiden tycker ja!
Nähä nu ska jag ta och slänga i en maskin tvätt och vara lite duktig iaf!
Tack och hej!

Så var man hemma!

Jobbat min andra dag idag! Det gick bra får jag lov att säga! Körde min första ensam tur ute i bushen! För det är verkligen mitt ute i ingenstans man åker! Tänk er att komma som nykomling till typ österråker/marmorbyn o irra runt på små, smala skogsvägar med typ tusen förgreningar och du har aldrig varit där förut! Det är verkligen inte lätt men jag har lärt mig att hitta till iaf 5-6 stycken om inte fler! Fast en del gamla tanter o farbröder har jag inte varit hos än! Det var 75 stycken som hade sökt den tjänst jag har så jag hade tur som fick den! Mina arbetskamrater är nöjda med mig fick jag höra och då blev jag glad!
Sett fram emot att vara ledig tors o fre denna vecka men hoppar in extra på torsdag, bara 4 timmar så det e ju lugnt! Åker till vingåker när jag slutat och tömmer mitt skåp där och säger tack och hej. Ska bli skönt att komma därifrån med tanke på att man som vikarie inte verkar betyda ett smack! Man ska bara ställa upp och jobba när det passar dom och det är jag evinnerligt trött på! Fast jag kommer att sakna många oxå förstås!
Idag så ska man väl köpa sig lite semlor med kanske! Jag är inte så jätte stormförtjust i semlor kanske men min Anders älskar ju grädde och sånt så jag får fika med honom:)
Nähä då ska jag ta o diska lite och sen får ja se om jag orkar plocka med tvätt och så! ska nog slänga i en maskin ljus tvätt iaf! Det är fan guld värt att ha tvätt maskin i lägenheten!!
Tack o hej!

Så var det helg igen!

Är ledig denna helg iaf! Känns skönt! Inskolningen har gått bra men det är svårt! Hur jag ska lyckas hitta hem till de gamla på alla dessa små, slingriga, leriga skogsvägar är en gåta! Känner ju inte till området alls så har svårt att kunna placera alla hus var de ligger! Men men det går nog bra.
Ikväll ska jag hem till Jempa o dricka lite vin o bärs! Det blir gott det! Anders ska iväg och ha PES turnering med grabbarna ikväll.
Nyss läst ut en bok. När livet stannar heter den. Handlar om Malin (som skrivit boken) som förlorar 2 av sina 3 barn, sin man, sin bästa väninna och sin gudson i Tsunamin 2004. Usch den var sorglig och snyftade ett par ggr! Började läsa den igår kväll och hade svårt att släppa den.
Borde ta tag i dammsugningen här nu men det är såå tråkigt ju!!
Den 17/9 åker vi till Tunisien iaf! Det blir jag, Anders, Linus och sofie! 2 sköna veckor med sol och bad! Det är bara så långt kvar! Men får jobba och slita hårt i sommar så går det nog fort!
Funderar på vad man ska äta ikväll.. Igår bjöd Anders mig på Quantti Quantti från restaurang Hellas. Det är alltså fläskfilé med klyftpotatis, räkor, wokgrönsaker, champinjoner, sky sås och bearnaisesås! Så gott såå GOTT! Men det jag ska bjuda på på alla hjärtans dag kmr nog med bli riktigt uppskattat!
Nej nu blir det till att ta fram snabeldraken! Det hamnar ju så mkt småsten o grus i byxorna när man har de uppvikta!

Tack o hej!       PS Köpt ett katten gustaf linne! Guuud så ja längtar tills ja får det!

RSS 2.0