Nu..

..kom Anders just innanför dörren, Alva vaknade och mina fötter har somnat! Alva har sovit sen kl 18, hon var rätt trött efter att ha varit på dagis och inte hunnit sova middag. Hon får komma upp en stund nu, så kanske hon är vaken ett tag så kanske hon sover liiite längre imorrn bitti=)
Anders har vart o klippt sig så han är så fin så! Själv har jag varit och spinnat tillsammans med Malin och Helene, det var riktigt jobbigt men riktigt skönt Idag var det bra låtar så då peppar man lite extra!

Nu sitter jag och sneglar på Greys samtidigt som jag skriver! Sen är det Hell´s kitchen!! Love it!

Idag har jag vart på "Sitta Vak" utbildning. Det var intressant faktiskt! Imorrn ska jag jobba kväll. Innan jag börjar jobba så ska jag åka till Petra och fånga fiskar=)

Vill ni se nya bilder så gå in på min facebook o kolla för jag orkar inte ladda upp här det tar sån tid, plus att det iaf blir samma bilder!!!!

Hej o hå o hej då


Jag har..

..skrivit det förr men jag skriver det igen, JAG ÄR sjuuukt dålig på att skriva här. Men lusten har helt gått i ide men försöker plita ner lite nu. Snart väntas Anders komma hem. Han och Kai har vart ute i Mullis där Kai hjälper Anders far lite med deras hem. Trodde de skulle kmma hem senare men det är bra att de kmr tidigt, då får jag sällskap till idol! =)
Jobb helg nu, känns sådär, men men! Jag vet ju att när man väl är på jobbet så flyter allt klockrent men skulle ju vara skönt att vara typ..ledig=)

Har varit i vingåker idag och servat bilen. Såg bra ut allting. Just jävlar skulle ringa Micke ikväll ja.. Totalt glömt.. Jaja får ta o göra det snart.

Är faktiskt riktigt trött känner jag nu. Alva sitter på en pall framför tvn o bubblar lite! Hon ska nog snart få hoppa i säng tror jag. Nää kan lägga in lite bilder nu som jag har formaterat om fast de nyaste vi har på datan har jag ej formaterat om för man måste typ köpa ett sånt program eller nåt bla bla fattar ej så det får Anders kolla på!

Bajjbajj!!


Försöker ta på sig sin pyjamaströja åt fel håll


Ritar lite


Somnade i saccosäcken


Busungar=)


Alva och moster Linnéa

RSS 2.0