Min lediga dag!

Mm det är skönt att bara få vara ledig o bara slöa:)
Dagen började med att Anders fick lite spel för han hade inte fått pengar från akassan! O akassan sa att de sätt in pengar o att det var banken s fel. Anders ner till banken o då visar det sig att akassan satt in pengar på ett gammalt konto som anders hade för länge sen när han var med i metalls ungdomsförbund! Men pengarna blev upphittade o nu har akassan fått rätt kontonr så nästa utbetalning bör komma dit den ska:)

Har varit nere på Hindersmäss oxå! Kika runt lite o köpte lite munkar! Det e ju bara så snuskgott!
Så är så frusen nu när ja kom hem! Mina lår är som ispinnar! Eller ja pinnar o pinnar, stockar snarare! Får väl ta mig ett varm o skönt bad när vi har tatt oss lite kaffe med dopp som Anders så fint uttryckte det! Hehe pensionärsvarning? Lite kanske.

Annars är allt som vanligt! Dagarna trallar på och magen växer! Imorse var det nästan så att jag vaknade av att den lille i magen sparkade o sparkade!

Nu har jag 109 dagar kvar!
Petra har 48 dagar kvar!

Fortsättning följer... ;)

Tack o hej!

I jobbartagen!

Jo men visst! Ny vecka nytt slit! Fast veckorna bara rusar fram så man märker knappt av dagarna tycker jag!
Jobbar kväll ikväll med Malin och Birgit! Mkt trevligt! Börjar klockan 15 så har ett par timmar hemma innan!
Måste komma ihåg att ta ut pengar för jag har köpt en lökhack från tupperware som ska betalas idag! Så nu Malin hoppas jag verkligen att den är så bra som du sagt! Annars vågar ja inte tänka på följderna:)

E endast ledig torsdag denna vecka! Jobbar i helgen! Gör mig inte ett dugg känner jag!
Ska skicka in lite papper till försäkringskassan.. Ska ansöka om havandeskapspenning. Sen om jag tar ut det eller inte det får ja se men då har man iaf ansökt och förhoppningsvis fått det beviljat om jag inte orkar jobba fram tills den dagen det är dags för våran lilla parvel att ta sig ut!
Petra har bara 50 dagar kvar! Sjukt vad fort det går! Själv har jag 111 dagar kvar! Inte för att jag håller räkningen alltså.. ;)
Nej nu ska jag gå och skvätta vatten på Anders i badkaret!
Tack för mig, over´N´Out

Helg!

Och jag har plockat o plockat!
Igår så städade ja för fullt! Dammade, dammsög, skura golv, strykte gardiner o bytte gardiner, tvätta massa tvätt, bäddade rent i sängen! Idag så fortsatte jag med att rensa ur 2 skåp i köket som var fulla med massa papper o skit! Så slängde mer än hälften och det som blev kvar sorterade jag och la i fina högar! Så nu får det plats massa mer skräp man samlar på sig! O nu har jag rensat och sorterat i ordning allt i skafferiet! Så nu är jag klar! För idag... Imorrn så ska jag ge mig på städskåpet! Där måste det oxå rensas o göras i ordning! Allt ligger huller om buller! Även kylen skulle behöva sig en uppfräschning. Tur att man är 3 "ledig" :)

Våra nya köksmöbler har kommit oxå! Det vart jättefint! Vill så gärna måla om här hemma men känns så onödigt att lägga pengar på en hyresrätt! om jag visste att vi skulle bli kvar här i typ ett år till skulle jag nog göra det men eftersom vi är på jakt efter större så kanske man får flytta snart o då känns det bara onödigt att lägga ner massa jobb!

Var hos BM i torsdags med! Tog lite prover och lyssnade på bebisens hjärtljud! Den lille parvelns hjärta slog med 150 slag i minuten! Helt normalt alltså! Själv mådde jag bra men måste börja med järntabletter. Så det ska införskaffas snarast!
 Det är mkt som skulle behöva införskaffas.. BH är en grej! Inte bara magen som växer på mig tyvärr! Har kommit till det stadiet att under mina bröst och min mage så tar kroppen slut! För jag ser inte mina fötter eller något som sitter nedanför magen! En ny bikini överdel vore oxå att föredra! Varför inte köpa sig ett packe sop säckar o gå omkring i så kanske man känner sig lite smärt och smidig! Då har man löst klädes problemet!

Vi hade tänkt och köpa färdigt saker till skötbordet och lite babysaker denna månad men det skiter sig nog! Anders får ut ca 6800 kr denna månad så det blir lite fööör knapert! Han får desto mer nästa månad så får nog shoppa loss då! Han har lovat mig en sån dammsugare som Petra har! Electrolux Ergo Rapido! Så smidigt, så bekvämt så vackert! Tyckte nog allt att Petra var lite väl lyrisk när hon stolt som en tupp visade upp sin dammsugare. När hon sen berättade att t.o.m Kai tyckte om att dammsuga efter att de köpt den så växte ändå mina öron en smula, och nu vet jag inte hur många ggr Anders har fått lyssna på fraser som "åh tänk om vi hade en sån dammsugare som Petra har" och " Fan för denna jävla sop kvast, tänk om jag hade haft den där dammsugaren" Senast idag så fick han minsann höra hur bra det skulle vart att ha den när han råkade tappa ner alla små miljoner pluttar som blir efter man använt hålslagaren till papper på golvet! "Jaja du ska få en sån nästa månad när jag får ut bra pengar" fick jag höra! Hehe då såg jag nog ut som en fet och belåten katt:)

Så jag avslutar denna blogg stund med en bild på den berömda Petras favvo grej som nog är ett av de bästa köp hon gjort! O Petra hon köper mkt hon;) Eller hur min lilla gravida homie:)?

F*CK

Föregående inlägg blev det nåt vajs med men det finns! Texten syns bara inte men markera där texten finns under rubriken  med musen så syns texten!
Alltid nåt strul!
GASH!

Igår..

..så fick Anders äntligen känna våran baby sparka! h*n har varit lite blyg tidigare och alltid slutat sparka när
jag ropat på Anders men igår så gav h*n sig till känna:) Då vart han glad den blivande fadern vill jag lova!
Igår så hade jag en heldag tillsammans med Petra! Vi var till mega för att shoppa lite bodies, 5 för 100 är ju super billigt, men det var jättedåligt med bebiskläder där igår så jag shoppade bara 2 bodies. Sen åkte vi iväg till babyproffsen där ja köpte 2 par små strumpor! Sedan så åkte vi upp till Jempa på lite kaffe innan vi drog oss hem till Petra o Kajan o släppte in stackars Kai som hade kommit hem efter en innebandy match o inte hade nån nyckel, så han stod ute i kylan o frös! Sen åkte vi vidare och plockade upp Anders så drog vi till Bamboo o åt lite kina mat! Grymt gott var det faktiskt! 3 små rätter blev det!
Sedan så åkte vi med Petra o Kajan till Maxim där vi skulle hyra film.. Jag och Anders börja tjafsa som vanligt så det slutade med att vi inte hyrde nån film medans Petra och Kai hyrde två. Så vi kom överrens om att vi skulle hoppa av hemma o sedan åka till Solhaga o kolla film tillsammans med dom! Sagt och gjort, hoppa av hemma, Anders fastnade framför handbollen medans jag lulla runt. Plockade med en liter svart rom för Anders o Kai skulle dricka rom o cola o begav oss bortåt! Filmerna var inte så värstans bra men de dög! jag och Petra smaska godis medans killarna drog grogg efter grogg! Vi var hemma runt halv ett! Nu råkade jag klicka på nån tangent så texten blev skitstor ju! Jaja vet inte hur ja får bort det o vågar inte exprementera för då försvinner säkert hela skiten! Kvällen var iaf mycket trevlig!
Nej nu blir det lite mat!!!
Tack o hej!


Tisdag

Sitter och funderar lite på om man var tvungen att välja bort antingen synen eller hörseln vilket man skulle ta..
Att inte kunna se någonting men kunna lyssna på musik, höra sina nära och kära prata och dylikt.
Eller att inte höra nåt men däremot kunna se sina vänner, sambo, barn, läsa, se på tv..
Skulle nog välja bort hörseln tror jag. Skulle aldrig klara av ett liv utan att kunna läsa. Visst det finns talböcker men det är inte alls samma sak! Jag vill kunna "höra" orden som jag vill när jag läser dom, inte ha en uppläsare som läser på sitt sätt..
Förhoppningsvis så får ja behålla alla mina sinnen tills den dag jag beger mig till ett varmare ställe:)

I söndags kom vi fram till att Anders bror med fästmö var lite sugna på namnet Alva om de får en flicka. Det är ju vi med!!! Eller mest jag tror jag. Har lyckats förälska mig i det namnet. Ju mer jag tänker på det ju mer rätt känns det! De ska ha i februari så att vi får hoppas de väler ett annat namn:) Fast det tror jag att de gör. Stina var mer sugen på Vivecka tror jag det var. Så vi får hålla tummarna! Fast vem vet när våran lilla unge väl kommit till världen med ett plopp (Som jag intalat mig att så blir det) så kanske det inte alls är en liten Alva! Det är ju inte ens säkert att det är en tös utan en gosse! Fast då är namnet mer eller mindre färdigt!

Idag var min första tidiga morgon på typ 2 veckor! Kom upp ganska bra faktiskt! Åkte tom lite tidigare så att jag kunde ta ut pengar Till A-K på jobbet för chefens julklapp! Inte illa alls om ja får säga det själv.

Fick lite massage av Anders förut.. Hade så hemskt ont i ryggen. Vet inte om det var Ischiasnerven som spöka eller nåt annat men det hjälpte iaf så nu kan ja gå utan att det gör ont!

Ska ta och laga mig lite mat här nu. Det blir spaghetti med tonfisksås. Mumma! Förhopnningsvis har aldrig ätit den såsen ja ska göra förut men det blir nog bra! Anders är iväg och tränar lite futsal. Han ska se om hans knä pallar. Han vill så gärna vara med på AIF cupen på lördag. Jag jobbar så kan tyvärr inte vara o titta på de små¨pojkarna i FK när de jagar boll:)

Tack för mig och hejhej

Nytt år!

Jahaja då var man inne på år 2009. Det är inte klokt vad fort tiden går!
Den sista kvällen på året 2008 spenderade jag på jobbet fram till kockan 19:30. Därefter hem o snabbt göra sig lite fin för att sedan åka hem till Petra och Kajan! Anders åkte dit redan vid 15 tiden på eftermiddagen. När man kommer dit så ligger Petra i soffan o flippar med tvn och grabbarna står i köket och fixar maten! Nice!!
Och gott vart det! Åt hasselbacks potatis med ytterfläskfilé och kyckling filé, sallad, 3 såser och så blev det cola för oss damer! Efter maten så kastade killarna lite pil medans jag och Petra låg och jäste i soffan! Sedan spelade vi buzz fram till strax innan tolv då vi gick ut till hästhagen och sköt raketer och skålade i bubbelvin! Det var gott! Alkoholfritt men ack så gott! Det blir nog några glas i sommar för mig o Petra när vi äntligen kan tillåta oss det:)
Hela nyårsdagen spenderade vi 4 sen på Gustavsviks relax avdelning! Så himla skönt! Så man var bra trött på kvällen sen!

Idag så har jag och Anders promenerat upp till stan. Bytte in Linneas tröja till en strl större o sen så gick vi o tittade på baby saker! GUUUD så mkt fint det finns! Så nu är första plaggen inhandlade! Så sött så sött så kan inte sluta titta på det! Synd att mkt saker är så dyrt bara!
Bebis mår nog bra iaf han/hon kickar på som en riktig liten karatekid! Så skönt!

Nej nu ska jag ta o slänga mig i soffan kanske.. Blir nog sängen snart är trött!!

Tack o hej!!

RSS 2.0