Fadderajanlej

Måndag imorrn igen! Sjuuukt så fort veckorna går! Våran lilla tjej blir hela 6 veckor på onsdag! Makalöst!
Soo va ska man skriva idag då? Jag och Alva är ensamma hemma för Anders är iväg med Kai och spelar tennis. Alva sitter i bilbarnstolen och sover. Hon drömmer nog nåt otäckt för hon gnyr och ser jätteledsen ut:( Men hon kommer n vakna snart hon har sovit ityp 3 timmar nu om inte mer.
Har vart ute hos Kennet och Anders i torpet idag och fikat. Vi följde med Petra och Kai och Tilde dit fö jag hade inte träffat dom på så länge, Anders och Alva har aldrig träffat dom så det var på tiden tyckte vi! Jätte trevligt! De har de så mysigt där ute. Petra o Kajan ska ut dit näst helg och vara lite "växtvakter" för K och A ska bort! Så då åker vi nog ut och hälsar på lite! Hoppas det är fint väder så kan man ligga och sola lite!

I fredags så var vi hemma hos solhagaborna och spelade lite texas och uno och kastade pil! Mycket trevligt! Vi sov kvar där med eftersom nåt glas vin eller 2 slank ner oxå:) Alva tvärslocknade i deras babysitter som de har och sov där i typ 4 timmar! Tilde låg och sov i sin vagga så vi föräldrar fick roa oss i lugn och ro.
Igår så åkte vi ut till Mullis och hälsade på Anders familj. Vi var först hos hans föräldrar. Jag och Alva bänkade ss i soffan och tittade på tv medans Anders satt i köket och tjötade med far sin. Vid halv sju tiden så åkte vi hem till hans bror med familj och grillade och pratade massa. Åkte därifrån vid midnatt ungefär! Så helgen har vart riktigttrevlig. Rätt skönt att vara hemma nu för det känns som man knappt varit det!

Nej nu ska jag ta och pussa på lillan hon gråter i sömnen stackaren!'

Tack o hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0