Fars Dag!

Idag så blev det grötfrulle för Alva och Anders medans jag åt lite smörgåsar! Hade tända ljus och det var väldigt mysigt:)
Inatt så var detförsta natten som Alva fick sova utan att få mat när hon vaknade. Hon har ju kunnat äta mellan 200-500 ml ersättning om nätterna och det innebär alltså att hon vaknar stup i kvarten för att äta. Så inatt så blev det bara napp och vatten! Hon låg och gnydde som en liten hundvalp igår kväll när hon inte fick mat. Men till sist somnade hon och vaknade inte förrän kl 3. Då fick hon napp o somnade om till kl 4 då blev det samma procedur. Sen vakna hon 2 ggr innan kl 5 o drack vatten men sen sov hon! Så det har gått över förväntan! Trodde det skulle bli kämpigt men icke! Eller vem vet hur det blir i natt!

Nästa helg e det dop. Blä. Eller det är ju trevligt o så men det är så mkt som ska tänkas på! Mat, fika, kläder och andra saker!

Förra helgen var vi i nyköping. Jag och Petra överraskade Anders och Kai som inte hade en aning om att vi skulle sova hotell eller visste inte om varandra. Kai trodde det bara var han och Petra o Ander trodde att det bara var vi 2. Haha sen kom Petra och Kajan och knackade på våran hotellrum o båda grabbarna blev nog lika paffa av att se varandra. Sen blev det öl, öl och sen massa drinkar! Kul som faaan var det! Våra småttingar var hemma med sina mormödrar! Lyckad kväll ska gudarna veta! Nej nu ska vi gå ut och tvätta! Måste tvätta dop klänningen i klorin för den e missfärgad så man vet om hon kan använda den!

Tack o hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0